Gene Simmons:

– Liv Ullmann er en kvinne med stor K

De datet på 70-tallet. I en eksklusive video hyller Gene Simmons fra «Kiss» sin gamle venninne Liv Ullmann – og gratulerer henne med KK-prisen.

VAR PÅ DATE: Gene Simmons fra «Kiss» hyller Liv Ullmann i en ekslusiv video i KK i anledning av at Liv Ullmann tildeles æresprisen «Årets Kvinne» 2020 i KK. VIDEO: Gene Simmons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I KKs tradisjonsrike kåring «Årets kvinner» går æresprisen, selveste «Årets Kvinne», i 2020 til Liv Ullmann. Prisen har tidligere år blitt tildelt blant andre Gro Harlem Brundtland og kronprinsesse Mette-Marit.

Når prisen i 2020 går til Norges nasjonalskatt Liv Ullmann, er det for en imponerende karriere som skuespiller og regissør i inn- og utland, og for at hun på mesterlig vis har fortalt historier der vi har lært oss noe om oss selv.

HYLLES: Liv Ullmann tildeles hedersprisen «Årets kvinne» i KKs tradisjonsrike kåring i 2020. FOTO: Astrid Waller
HYLLES: Liv Ullmann tildeles hedersprisen «Årets kvinne» i KKs tradisjonsrike kåring i 2020. FOTO: Astrid Waller Vis mer

Hollywood-kjendisene hyller

At Liv Ullmann er en gigantisk størrelse også internasjonalt er det ingen tvil om. Det fikk KK ytterligere bekreftet da vi tok kontakt med Hollywood-kjendisene, og spurte om de vil være med og hylle Liv i forbindelse med KK-prisen. Berømte størrelser fra film og scene lot seg ikke be to ganger.

– Jeg elsker deg og savner deg og alle ære til deg, sier Hollywood-stjerna Cate Blanchett, som jobbet med Liv Ullmann da Ullmann hadde regi på suksessforestillingen «Sporvogn til Begjær» på Sydney Theatre Company i 2009.

Se Cate Blanchetts rørende hyllest til Liv Ullmann her:

HYLLEST: Cate Blanchett hyller sin gode Liv Ullmann i en eksklusiv video for KK i anledning av at Liv 2020 tildeles æresprisen «Årets Kvinne» i KK. Video: Cate Blanchett for KK Vis mer

En av gratulantene er Gene Simmons, kjent fra det iøynefallende rockebandet «Kiss», som var gigantiske gjennom 70- og 80-tallet.

KYSS: Gene Simmons, lengst til høyre, med bandkollegaene i «Kiss«. Fra venstre Paul Stanley, Ace Frehley og Peter Criss. Bildet er fra 1979 samme tiår som Liv Ullmann var på flere dater med Gene Simmons i New York. FOTO: NTB.
KYSS: Gene Simmons, lengst til høyre, med bandkollegaene i «Kiss«. Fra venstre Paul Stanley, Ace Frehley og Peter Criss. Bildet er fra 1979 samme tiår som Liv Ullmann var på flere dater med Gene Simmons i New York. FOTO: NTB. Vis mer

– Romanse?

Liv Ullmann og Gene Simmons kjente hverandre på 70-tallet, og pressen har skrevet om det som skal ha vært en romanse mellom den verdenskjente rockeren og den norske skuespilleren.

I et stort portrettintervju KK har gjort med Liv Ullmann i anledning æresprisen, et intervju Liv Ullmann for øvrig hevder vil bli hennes aller siste intervju, forteller hun med skråblikk om hvordan hun husker Gene Simmons, og bekrefter at de var på date.

TINGEKRØLL: Hva slags tanker Liv Ullmann gjorde seg om tunga til Gene Simmons? Det kan du lese om i KK-intervjuet. FOTO: NTB
TINGEKRØLL: Hva slags tanker Liv Ullmann gjorde seg om tunga til Gene Simmons? Det kan du lese om i KK-intervjuet. FOTO: NTB Vis mer

Sendte video

Da KK tok kontakt med Gene Simmons og spurte om han ville hylle sin gamle venninne i anledning KK-prisen, var rockeren ikke sen å be:

– Liv Ullmann er en kvinne med stor K, sier Gene Simmons i den eksklusive videoen han sendte KK i anledning utnevnelsen av Liv Ullmann til «Årets Kvinne 2020»

– Hun er et fantastisk menneske, til tross for hva mediene noen ganger skriver. Det er bare rykter. Jeg møtte henne for lenge siden, og hun fortsetter å være en kvinne med stor K.

Se Gene Simmons eksklusive og rørende hyllest Liv Ullmann i videoen over.

Gå heller ikke glipp av det store KK-intervju med Liv Ullmann:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer