Gene Simmons:

– Liv Ullmann er en kvinne med stor K

De datet på 70-tallet. I en eksklusive video hyller Gene Simmons fra «Kiss» sin gamle venninne Liv Ullmann – og gratulerer henne med KK-prisen.

VAR PÅ DATE: Gene Simmons fra «Kiss» hyller Liv Ullmann i en ekslusiv video i KK i anledning av at Liv Ullmann tildeles æresprisen «Årets Kvinne» 2020 i KK. VIDEO: Gene Simmons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I KKs tradisjonsrike kåring «Årets kvinner» går æresprisen, selveste «Årets Kvinne», i 2020 til Liv Ullmann. Prisen har tidligere år blitt tildelt blant andre Gro Harlem Brundtland og kronprinsesse Mette-Marit.

Når prisen i 2020 går til Norges nasjonalskatt Liv Ullmann, er det for en imponerende karriere som skuespiller og regissør i inn- og utland, og for at hun på mesterlig vis har fortalt historier der vi har lært oss noe om oss selv.

Hollywood-kjendisene hyller

At Liv Ullmann er en gigantisk størrelse også internasjonalt er det ingen tvil om. Det fikk KK ytterligere bekreftet da vi tok kontakt med Hollywood-kjendisene, og spurte om de vil være med og hylle Liv i forbindelse med KK-prisen. Berømte størrelser fra film og scene lot seg ikke be to ganger.

– Jeg elsker deg og savner deg og alle ære til deg, sier Hollywood-stjerna Cate Blanchett, som jobbet med Liv Ullmann da Ullmann hadde regi på suksessforestillingen «Sporvogn til Begjær» på Sydney Theatre Company i 2009.

Se Cate Blanchetts rørende hyllest til Liv Ullmann her:

En av gratulantene er Gene Simmons, kjent fra det iøynefallende rockebandet «Kiss», som var gigantiske gjennom 70- og 80-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer