Kultur

Live fra den røde løperen

kk.no forteller deg alt som skjer på den røde løperen - minutt for minutt.

Live fra den røde løperen
Publisert
Sist oppdatert
Rundt midnatt norsk tid begynner Hollywood-stjernene å gjøre sin entré på den røde løperen utenfor Kodak Theatre. Les alt om eventuelle kjolesjokk her - artikkelen oppdateres fortløpende.

 • Les også: Følg prisutdelingen live

 • Stjernenes Oscar-kjoler får minst like mye oppmerksomhet som Oscar-statuettene. Hvem har på seg årets mest kontroversielle kjole? Følg med her! Bilder av alle kjolene får du i en egen bildespesial når alle stjernene er på plass.

 • Henne.no: Derfor er Oscar-kjolene så viktige

 • Maggie Gyllenhaal valgte svart og mørkeblått denne gangen, i en ankellang kjole med fjærpryd nederst. Enkle diamantøredobber og rød leppestift sørger for en klassisk look. Maggie kom sammen med forloveden, skuespiller Peter Sarsgaard.

  Jodie Foster ser nydelig ut i blå, fotsid halterneck-kjole med matchende øredobber.

  Portia di Rossi velger også mørke toner, i lekker og fotsid svart halterneck-kjole i silkestoff. Portia er kjæreste med kvelden vertinne, Ellen DeGeneres. Portia går for enkel makeup med sotede øyne og blanke lepper uten leppestift, pluss superenkel ørepynt og håret i hestehale.

  Jennifer Lopez ankommer sammen med ektemannen Marc Anthony. J-Lo er kledd i en ermeløs, fotsid, blekrosa kjole inspirert av gamle Hellas, pyntet med lenker i metall og edle steiner. Lange øredobber, sølvveske, en enorm ring og klassisk frisyre kompletterer antrekket.

  Rachel Weisz går for gull, både hva angår kjolestoff og smykker. Kjolen er fra Vera Wang.

  Cameron Diaz er kledd i hvitt for anledningen, i fotsid, trang, stroppeløs kjole med fiskehale-skjørt. Løst oppsatt hår, nylig farget brunt, vaier i vinden.

  Jessica Biel er synlig i terrenget med fotsid, knallrosa halterneck-kjole med semi-åpen rydd, sammen med svart belte og svart veske. Oppsatt, bølgete hår og lange øredobber hører med.

  Will Smith og kona Jada Pinkett Smith ankommer sammen med sønnen Jaden Christopher Syre Smith (8), som skal dele ut pris. Jada er kledd i trang, stroppeløs gullkjole med korsett-lignende overdel fra Carolina Herrera.

  John Travolta og kona Kelly Preston er på plass. Kelly har valgt en dyrisk kjoleløsning, med leopardmønster. Armbåndet har også leopardmønster.

  Emily Blunt ankommer i stroppeløs, fotsid kjole. Den er dypblå og glitrende, og som tilbehør har hun valgt enkle øredobber, en ring med blå stein og en sløvveske.

  Rinko Kukuchi, som er nominert for beste kvinnelige birolle, velger også svart i kveld, i en glitrende kjole fra Chanel. Klassisk oppsatt hår og perleøredobber hører med.

  Helen Mirren ser fantastisk ut i gullkjole med 3/4 lange ermer fra Christian LaCroix.

  Penelope Cruz stiller i blekrosa, stroppeløs kjole med slep fra Versace. Oppsatt hår og diamantøredobber, samt gullveske, gjør henne nydelig.

  Celine Dion stiller i en enkel, skoggrgønn, ermeløs kjole med diamantpynt fra John Gallia. Som tilbehør har hun øreringer og et spesielt slangearmbånd.

  Sacha Baron Cohen velger å stille som seg selv - kledd i smoking - i stedet for som sitt alter ego Borat.

  Kirsten Dunst velger sølv og grått på kjolefonten, med korte ermer, fjær nederst og spesiell halsringing - fra Chanel. Gullveske følger med. Foruten et armbånd, og en ring på den ene pekefingeren, er Kirsten smykkeløs.

  Gwyneth Paltrow er på plass, kledd i mørk ferskenfarget kjole med korte ermer.

  Kate Winslet ser ut som en klassisk Hollywood-stjerne med nydelig, grønn kjole med slep over den ene skulderen fra Valentino, enkle gulløredobber og oppsatt hår.

  Anne Hathaway går for Valentino, i en svart og hvit kjole.

  Nicole Kidman stiller i signalrød kjole med kjempesløyfe på den ene skulderen.

  Meryl Streep har på en forholdsvis enkel, svart kjole, med bærer et enormt halssmykke som tar det meste av oppmerksomheten.

  Beyoncé bærer en fotsid, blekgrønn kjole med én skulderstopp laget av perler.

  Cate Blanchett er elegant i mørk grå, fotsid kjole med én skulderstropp og detaljer i svart. Oppsatt hår og enkelt tilbehør understreker elegansen.

  Se alle kjolene i egen bildespesial litt senere i natt!

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer