Kjendis

Live Nelvik: – Jeg var ganske stygg og usikker

TV-profilen snakker ut i stort KK-intervju.

ÅPENHJERTIG INTERVJU: Live Nelvik forteller om ungdomstiden sin i et stort intervju i KKs store påskenummer, som kommer i salg fredag. Foto: Janne Rugland
ÅPENHJERTIG INTERVJU: Live Nelvik forteller om ungdomstiden sin i et stort intervju i KKs store påskenummer, som kommer i salg fredag. Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
– Hele puberteten var en downperiode. Uten at jeg tror det var spesielt synlig for alle. Følelsen av å ikke være på plass, var så kjip. Jeg tror ikke jeg var helt tilbake i meg selv før jeg var 25 år. Jeg var ganske stygg, og usikker, forteller Live Nelvik i det åpenhjertige intervjuet i årets store Påske-KK.

Og Live, som har gått fra å være radioprofil på P3 til lørdagsunderholder på NRK1, legger til:

– Man får høre at det skjer så mye med kroppen, men jeg synes det burde være fokus på hva som skjer i hodet! Jeg klarte meg godt utad, og det var aldri sånn at jeg følte meg utenfor eller upopulær, men hele den perioden var virkelig ikke et godt indre kapittel.

LES OGSÅ: Nå snakker Fredrik Skavlan om Maria Bonnevies eks

Drømmer om Kardashian-familie

Live er samboer med Tore Sagen, kjent fra radioprogrammet «Radioresepsjonen», og sammen har de en datter på snart ett år. Og på spørsmål om hvor hun er når hun blir 50, svarer Live dette:

– Drømmen er en diger Kardashian-familie, at det bare flyter rundt med barn. Masse bråk og meninger. Skulle ønske jeg hadde kapasitet til mange barn, men det har jeg nok ikke. Jeg kan godt føde dem, men orker ikke ti søvnløse år. Målet er fire, men det blir nok bare to barn, sier hun.

Snart skal paret gifte seg. Og da skal Jarle Bernhofts band Funky Hot Grits være hovedattraksjonen.

LES OGSÅ: Det verste jeg har opplevd i mitt liv

Live Nelvik:  – Jeg var ganske stygg og usikker

Bor på Lille Tøyen Hageby

I dag bor den populære programlederen, Tore Sagen og datteren Liv på idylliske Lille Tøyen Hageby i Oslo. Til KK Living delte hun sitt beste interiør-triks før jul:

– Stryk sengetøyet ditt! Det gir en hjemmelaget hotellfølelse. Ellers har jeg tro på bebodde hjem. Litt leverpostei eller kaviar klint litt på kjøkkenbenken og tegninger på kjøleskapet, er det som skaper et hjem, understreker programlederen.

Selv om Live Nelvik er vokst opp på beste vestkant, elsker hun nå østkanten av Oslo.
I stuen har hennes største interiørkupp, en lenestol fra UFF, hedersplassen.

– Jeg kjøpte den fra UFF på Gol da jeg var student. Den kostet 400 kroner og har vært med meg uansett hvor jeg har bodd, sier Live Nelvik til KK Living.Hele det store intervjuet med Live Nelvik kan du lese i KK 11/12 som er i salg fredag. Intervjuet er forøvrig skrevet av Live Nelviks egen søster, journalist Kjersti Kvam.

LES OGSÅ: Jeg er så glad for at vi kysset farvel

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer