Kjøtt

Løvbiffsalat

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 2 personer)
400 g biffkjøtt
blandet salat som feldsalat, ruccola, strimlet fennikel, hjertesalat
2–3 vårløk

Vinaigrette
2 ss olivenolje
1 ss balsamico
salt og nykvernet pepper
eventuelt 1 fedd hvitløk

Bank biffen slik at den blir ganske tynn (derav navnet løvbiff – løvtynn). Del stykket i 2 cm brede strimler og stek dem veldig kjapt på veldig sterk varme, særlig hvis du vil ha kjøttet litt rosa. Bland kjøtt med salat i en bolle og hell over dressing. Ønsker du en fyldigere salat kan du improvisere med mye – for eksempel mer grønt, som tomater, agurk og avokado. Prøv med biter av blåmuggost, pære og ristede valnøtter. Bruk det du har i kjøleskapet som du tror kan passe.

Løvbiffsalat
Løvbiffsalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer