Ost

Lun ost med parma

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til 10 personer)
300 g taleggio
10 skiver parmaskinke
valnøtter
flytende honning
litt brød

Skjær osten i 1 cm tykke skiver og surr en skive skinke rundt. Varm opp en stekepanne
på sterk varme. Grovhakk valnøtter og bland dem inn med litt honning. Ha i bitte litt smør og stek ostebitene med skinkeskjøten ned. Når skinken har fått en brun og sprø skorpe, snur du stykkene. Legg på tallerkener og server med 1 ss grovhakkede valnøtter i honning per porsjon.

Lun ost med parma
Lun ost med parma Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer