Kultur

Madonna H&Ms nye ansikt

Popdronningen Madonna kan bli den neste store H&M-modellen

Madonna H&Ms nye ansikt
Publisert
Sist oppdatert
H&M er kjent for å bruke profilerte trendikoner som modeller og er i seriøse forhandlinger om å få Madonna som frontfigur i en stor kampanje, ifølge den svenske tabloidavisen Expressen.

H&M vil ikke bekrefte opplysningenen, men svarer:
- Vil vil overraske kundene våre, sier informasjonssjef Kristina Stenvinkel i H&M.

Den svenske klesgiganten profilerer seg gjennom sterke, kontroversielle og stilsikre kvinner som modeller.

Madonna har lenge vært opphengt i Sverige. Hun har i mange år samarbeidet med regissør Jonas Åkerlund, som har laget flere av musikkvideoene hennes. Hun har svenk yogalærer, og i megahiten Hung Upfra det siste albumet Confessions on a dancefloor har Madonna samplet ABBA, og Jean Paul Gaultier-sceneantrekkene hun bruker på verdensturneen nå er tydelig inspirert av de prangende kostymene til Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad på 70-tallet.
 • Se Jean Paul Gaultiers høstkolleksjon her

 • Se stor bildespesial fra verdensturneen her

 • - Jeg har et pussig kjærlighetsforhold til alt som er svensk, har Madonna tidligere uttalt. Hvis H&M får det som de vil kan hun bli å se i blader, på nett, i tv-reklame og på boards i hele Europa. Det er trolig at det er H&Ms høstkolleksjon Madonna kommer til å fronte.
 • Ta en smugtitt på høstmoten her.

 • Allerede for seks år siden var Madonna i forhandlinger med den svenske klesgiganten om å bli deres julemodell. Den gang strandet samarbeidet fordi popdivaen angivelig skal ha krevd for høyt honorar.

  H&M er en av få klesskjeder som bør ha råd til å lønne en stjerne som Madonna. I fjor omsatte selskapet for over 70 milliarder kroner.

  Madonna H&Ms nye ansikt
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer