Marie Claire

Madonna i saueknipe

Popstjernen har forarget dyrevernere ved å farge sauene sine i alle regnbuens farger.

Å farge en sau blå, gul eller rosa er ikke bare bare. Det har Madonna vitterlig fått erfare.
Å farge en sau blå, gul eller rosa er ikke bare bare. Det har Madonna vitterlig fått erfare. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Superstjernen har vekket dyrevernbevegelsens harme ved å dynke sauene på eiendommen sin i fargebad for en bildeserie for Vogue. Sangeren farget dyrene blå, rosa, gule og grønne for en fotoshoot hun sier var en hyllest til den legendariske fotografen Cecil Beaton, som levde på Madonnas ni millioner pund dyre eiendom på 30- og 40-tallet.Madonna og ektemann- og regissør Guy Ritchie insisterer derimot på at fargen er midlertidig og at den ikke er skadelig for dyrene.Den britisk dyrevernorganisasjonen the Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals er ikke overbevist. De mener at selv om fargen ikke skader dyrene, kan andre som lar seg inspirere av stuntet ikke være like forsiktige.- Hvorfor er dette på død og liv nødvendig, og hva er det de vil bevise, sier en av organisasjonens talsmenn, ifølge magasinet Marie Claire.- Dette er et uforsvarlig pr-stunt. Det sender ut feil signaler om hvordan man skal bruke dyr.Fotograferingen var for boken Vogue Living: Houses, Gardens, People, der Madonna er en av 36 profilerte celebriteter.LES OGSÅ:
 • Madonna og Gucci for UNICEF
 • Malawiere saksøker Madonna
 • Madonnas 49 kuleste stiler
 • Madonna en superbitch?
 • Prest truet med å drepe Madonna
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer