Madonna:

Madonna observert ute for første gang etter innleggelsen

Nære venner uttaler seg om popstjernas helsetilstand.

MADONNA: Etter at den verdenskjente artisten ble funnet bevisstløs 28. juni, har helsetilstanden vært uviss. Nå har hun blitt observert på beina igjen. Foto: NTB
MADONNA: Etter at den verdenskjente artisten ble funnet bevisstløs 28. juni, har helsetilstanden vært uviss. Nå har hun blitt observert på beina igjen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det var 28. juni popikonet ble funnet bevisstløs hjemme hos seg selv i New York, og fraktet i full fart til sykehus.

KK omtalte saken her.

Etter en storm av spekulasjoner om hva som hadde skjedd, delte Madonnas manager gjennom mange år, Guy Oseary, en kort oppdatering på instagram, der han skrev at Madonna hadde utviklet en alvorlig bakteriell infeksjon, som førte til at hun måtte tilbringe flere dager på intensivavdelingen.

11 dager etter at hun ble funnet bevisstløs, melder Page Six at popdivaen er observert tilbake på beina igjen.

Søndag ettermiddag ble hun sett mens hun spaserte med en kamerat i sitt eget nabolag på Upper East Side i New York.

Lente seg tungt mot en lyktestolpe

Ifølge Page Six og deres oppvakte kilde, skal hun ha hatt på seg enorme solbriller, en bredbremmet hatt og et par Nike joggesko.

Hun skal også ha lent seg tungt mot en lyktestople mens hun ventet på å krysse en gate – men skal ikke ha hatt noe problem med å gå, selv om hun tok det med ro.

To av Madonnas gode venner har uttalt seg på instagram, og har sagt at hun følte seg bra, og at hun hvilte seg hjemme.

Den planlagte Celebration turnéen har blitt utsatt som en følge av hendelsen. Den skulle egentlig ha startet 15. Juli i Canada.

«Du lærte meg å bli en overlever»

Artisten har ennå ikke selv kommentert noe om det som har skjedd, men i en post på instagram, i en liten hyllest til faren, kommer det fram at hun var svært sliten.

18. juni gratulerte hun alle fedre med farsdagen, og først og fremst sin egen far, Silvio – som en gang fortalte henne at han kom til å fortsette til hjulene falt av, skrev hun i innlegget.

S.A.M.E skrev aristen videre, og takket faren for hans store arbeidsmoral og kjærlighet, og for at han nektet å skjemme henne bort på noen som helst måte.

«Du lærte meg å bli en overlever. Alltid takknemlig for det – men også veldig sliten» skrev popstjernen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer