New York

Madonna og Gucci for UNICEF

Superstjernen og luksusdesigneren skal redde foreldreløse barn i Malawi.

Madonna og Gucci for UNICEF
Publisert
Sist oppdatert
Helt siden Madonna adopterte sønnen David Banda fra Malawi i oktober i fjor, har hun vært sterkt engasjert i hjelpearbeid der nede.

Popstjernen har derimot måttet tåle sterk kritikk fra flere hold for adopsjonen. Hun har blant annet blitt anklaget for å ha brukt kjendisstatusen sin til å omgå adopsjonsreglene i landet.

Selv mener Madonna at media har skylden for at adopsjonen har falt i så dårlig jord hos enkelte.

Moteshow for fiffen

Som hun sa til Time Magazine da det sto på som verst:

- Hva de burde bry seg om er at det er over en million foreldreløse barn i Malawi.

Nå viser The Material Girl-artisten at hun nettopp bryr seg. Sammen med det legendariske motehuset Gucci skal hun samle inn penger for UNICEF og de foreldreløse barna i Malawi.

Madonna skal være vertinne for et eksklusivt moteshow i Guccis nye butikk på Fifth Avenue i New York i februar, med påfølgende middag, konsert og naschpiel.

Den glitrende gjestelisten inkluderer A-kjendiser som Lucy Liu, Demi Moore, Ashton Kutcher, Gwyneth Paltrow og Salma Hayek.

Celeber vertinne

- Jeg er takknemmelig for at Gucci mobiliserer styrkene med meg for å kaste lys over et land der millioner av barn har desperat behov for vår hjelp, sier Madonna, ifølge magasinet Marie Claire.

- Selv om bistandsorganisasjonen Raising Malawi allerede har gjort et fantastisk arbeid med å hjelpe disse barna, gjenstår det ennå masse igjen å gjøre. Gucci-happeningen vil bringe oss nærmere målet.

Gucci selv er svært begeistret for samarbeidet.

- Vi føler oss beæret over å ha Madonna som vertinne på dette helt spesielle arrangementet, der vi feirer vår nye flaggskipbutikk på Fifth Avenue i New York samtidig som vi samler inn penger for Raising Malawi og UNICEF, sier Mark Lee hos Gucci.

Hver eneste krone fra arrangementet skal gå til hjelpearbeidet.

LES OGSÅ:
 • Malawiere saksøker Madonna
 • Madonnas 49 kuleste stiler
 • Madonna en superbitch?
 • Prest truet med å drepe Madonna
 • Madonna med sønnen David Banda fra Malawi på armen.
  Madonna med sønnen David Banda fra Malawi på armen. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer