Få barn alene:

Malene (38): - Min sønn har ingen far

- Å velge å bli mor på egen hånd, har virkelig føltes som den ultimate kjærlighetserklæring til meg selv, sier hun til KK.

FÅ BARN ALENE: Danske Malene Windekilde så alltid for seg å bli ung mor til mange barn. Men hun skulle bikke 39 år før hun fikk mammadrømmen oppfylt. FOTO: Honey Studio
FÅ BARN ALENE: Danske Malene Windekilde så alltid for seg å bli ung mor til mange barn. Men hun skulle bikke 39 år før hun fikk mammadrømmen oppfylt. FOTO: Honey Studio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Når jeg ser tilbake på mitt voksne liv, og tenker etter når jeg har vært på mitt lykkeligste og følt meg mest som meg selv, er det når jeg har vært singel, sier danske Malene Windekilde til KK.

Hun er 38 år, og venter sitt første barn. Den lille sønnen kommer til verden når mamma Malene akkurat har bikket 39, og er unnfanget gjennom IVF-behandling.

Prosessen som førte til valget om å bli frivillig alenemor, har vært lang. Men Malene landet til slutt på det at å sette et barn til verden og oppdra det alene, er noe hun vil.

- Jeg har hatt fine kjærester, det skal ikke stå på det, men skal jeg være ærlig er jeg bare mer lykkelig når jeg er på egen hånd. Da jeg endelig turte å stå ved det, turte jeg også stå ved at jeg faktisk helst ville ha et barn alene, sier hun videre.

Malene har alltid forestilt seg å skulle være ung mor og at hun skulle få mange barn. Men livet tok noen avstikkere, som hun selv sier, og nå venter hun altså sitt første barn - mens hun er i slutten av 30-årene.

- Å velge å bli solomor har virkelig føltes som den ultimate kjærlighetserklæring til meg selv, og jeg har valgt å oppfylle min aller største drøm, sier hun stolt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer