Marcus Og Martinus

Mamma Gerd Anne Gunnarsen: - Vi vil at de skal få være vanlige gutter

Men på større arrangementer må faktisk TV-yndlingene Marcus & Martinus (13) ha en evakueringsplan klar, i tilfelle de stormes av unge jenter.

SUPERSTJERNER: Marcus og Martinus er blitt superstjerner etter at de vant MGP jr i 2013. Her med mamma Gerd Anne.  Foto: Geir Dokken
SUPERSTJERNER: Marcus og Martinus er blitt superstjerner etter at de vant MGP jr i 2013. Her med mamma Gerd Anne. Foto: Geir Dokken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  Gerd Anne Gunnarsen, moren til tvillingene, artistene og tv-yndlingene Marcus & Martinus (13), har latt seg overraske av kreative og utholdende jenter mange ganger siden guttene vant MGP Junior med låten «To dråper vann» for tre år siden.

Siden har de medvirket i tv-programmer, gitt ut plate og turnert land og strand rundt flere ganger allerede. På Instagram har de rundt 150 000 følgere. Det er ingen under 15 år som ikke vet hvem M&M er.

Da Marcus & Martinus var på fotballskole, måtte det skje i hemmelighet for at ikke en stor skare jentefans skulle troppe opp.

- Vi vil gjerne at de også skal få være vanlige gutter som spiller fotball med kompisene sine, men så fort noen legger ut et bilde av dem på sosiale medier som avslører hvor de befinner seg, kommer det mange jenter som vil ta bilder av og med dem. 

LES OGSÅ: Sophie Elises mamma: - Hun er fortsatt den samme jenta på innsiden

- Vi må faktisk ha evakueringsplan klar når vi befinner oss på store arrangementer, som fotballskolen vi var på i Trondheim, forteller Gerd Anne Gunnarsen, moren til tvillingene. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer