Kultur

Mammas gutt

Christer Falck har en personlighet som bare en mor kan elske. I alle fall liker han å late som. Vi møtte Falck den dagen han skulle være snill.

Publisert
Sist oppdatert
- Han er en sånn fin gutt, piper mora til Christer Falck på telefonen. Det er bare så vanskelig å tro. Helst siden trynet hans dukket opp på skjermen under Robinson i 1999, har han gjort sitt aller ytterste for å fremstå som en usympatisk drittsekk. Men kvinnen i andre enden av røret insisterer. Hun hevder hardnakket at det bare er skuespill. At sønnen egentlig er god som gull.I disse dager er Christer Falck aktuell med realityserien Enstemmig på TV3, hvor ni mennesker er avskåret fra omverdenen med én eneste oppgave for øyet: å avgjøre hvem av dem som fortjener å vinne 10 millioner kroner - før beløpet går ned til null. Til Dagbladet har han sagt at han ikke er noen sympatisk fyr - og det passet kanskje godt inn i programkonseptet?- Å bli utsatt for slikt press er nok noe av det mest grusomme man kan utsettes for som menneske uten av det bryter grensene til psykisk tortur, sier Christer til Dagbladet. Sa han noe annet til KK?Vi ga ham en sjanse. Og Christer overrasket.Les mer i portrettet i KK denne uken.
 • Om hvorfor han lyver så mye
 • Rollen som far og sin syv måneder gamle sønn
 • Hvorfor kjæresten måtte love å aldri drikke igjen
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer