Dessert

Mandel i sjokoladefiken

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 30–40 munnfuller)
100 g hele mandler
250 g steinfrie dadler
marsipan
150 g mørk sjokolade
75 g hvit sjokolade

Dytt en mandel inn i hver daddel og stapp litt marsipan inn på sidene. Smelt den mørke sjokoladen i vannbad og ved hjelp av en tannpirker, rull dadlene forsiktig i sjokoladen.
Sett til side til sjokoladen stivner. Når det er gjort, smelter du den hvite sjokoladen. Ha den eventuelt over i en sprøytepose eller bare drypp over dadlene. Legg sjokoladedadlene
i små papirformer.

Mandel i sjokoladefiken
Mandel i sjokoladefiken Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer