Dessert

Mango- og jordbærfrappé

Publisert
Sist oppdatert




Tekst/foto: Hanne Buxrud

(Til 4 personer)
200 g jordbær
2 ss sukker
2 mango
0,5 dl vann

Rens jordbærene og ha dem i en blender sammen med sukkeret. Kjør til puré. Ha blandingen i isbitbrett. Frys i to timer til de er frosne. Skrell og fjern steinene i mangoene. Del dem i biter og ha i blenderen sammen med vann og jordbærisbiter. Blend til fin konsistens. Server i høye glass.

Mango- og jordbærfrappé
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer