Dessert

Mango-trifli med makroner, rom og yoghurt

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
4 mandelmakroner/kransekakeringer
3 modne mangoer
4 cl rom
3 dl matlagingsyoghurt

Pynt
frisk mynte
ev. grovrevet mørk sjokolade eller nøtter

Knus makronene grovt. Skrell, og ta ut steinen på mangoen. Hakk fruktkjøttet grovt. Ta 4 porsjonsglass og hell i 1 cl rom i hvert glass. Legg deretter makronbiter, yoghurt og mango lagvis, til ingrediensene er brukt opp. Avslutt med et lag yoghurt. Pynt med mynte og dryss med sjokolade eller nøtter.

Mangotrifli med makroner, rom og yoghurt
Mangotrifli med makroner, rom og yoghurt Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer