Maria Mena

Maria Mena (30) om skilsmissen: - Det ble en mulighet til å ta grep

Da bruddet var et faktum og det stormet som verst, logget hun av verden for å koble på seg selv.

MARIA MENA: – Før brukte jeg mye tid på å finne feil ved meg sjøl. Jeg har dem fortsatt, men nå snakker jeg også om mine gode sider, sier Maria. Foto: Solveig Selj
MARIA MENA: – Før brukte jeg mye tid på å finne feil ved meg sjøl. Jeg har dem fortsatt, men nå snakker jeg også om mine gode sider, sier Maria. Foto: Solveig Selj Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Maria Mena (30) har vært artist og låtskriver siden hun var 16 år (og hatt sine opp- og nedturer, som hun blant annet forteller om i dette intervjuet!). Hun slapp albumet «Growing Pains» i fjor og singelen «Leaving You» i år. Maria ble tildelt Norsk Artistforbunds ærespris for 2015, og Spellemannprisen for 2013.

Magefølelsen! Maria Mena snakker i utropstegn når hun blir engasjert.

– Vi har helt glemt å kjenne på magefølelsen! Hvis bare flere av oss kjente seg selv og egne behov og visste hva vi ville, hadde verden blitt et bedre sted. Det er jeg helt sikker på. Vet du hva du vil, blir du et tydelig menneske – og det blir det færre konflikter av.

LES OGSÅ: Her overrasket Tone Damli alle!

En av de største tingene jeg bestemte meg for, var at jeg ikke lenger skulle være avhengig av en annen persons bekreftelse.

Hun er så intenst til stede. Det er ikke noe utenomsnakk med Maria Mena, eller; hun kan gjerne tulle og fjase, latteren sitter like løst som tårene, og humoren kan være relativt drøy, men skal vi snakke sammen, så skal vi SNAKKE SAMMEN. Hun ser deg rett i øynene, griper om armen din for å understreke poeng. Det kan skremme folk bort, hun vet jo det, men de som er igjen, de er det verdt å ta vare på. Nå har hun akkurat gitt T Y D E L I G beskjed om at hun er ferdig med å snakke om skilsmissen, det er tre år siden det to år gamle ekteskapet tok slutt (forholdet varte i ni). Det hun gjerne kan snakke om, er hva den har gjort med henne – denne nye starten på voksenlivet. Denne følelsen av å bli rykket opp fra det som så ut som en kjent bane, og måtte legge ny kurs alene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer