Kidnapping

Mateo (1) ble kidnappet fra barnevogna

- Ekteparet planla å oppdra ham som sin egen, sier politiet.

KIDNAPPING: Den lille gutten ble revet ut av barnevognen, da hans mor gikk på trilletur med ham i Georgia, USA. FOTO: FBI Atlanta // Twitter
KIDNAPPING: Den lille gutten ble revet ut av barnevognen, da hans mor gikk på trilletur med ham i Georgia, USA. FOTO: FBI Atlanta // Twitter Vis mer
Publisert

I slutten av august opplevde den amerikanske kvinnen Leslie Barrera sitt livs mareritt, da hun var ute på trilletur med sin ett år gamle sønn Mateo Alejandro Montufar-Barrera.

Gutten lå intetanende i vognen, da to ukjente mennesker hoppet ut av en SUV, og truet moren med å drepe henne hvis ikke hun ga fra seg sønnen sin.

Til tross for at Leslie kjempet tilbake, og klarte å få tak i pistolen til den ene av kidnapperne, lykkes det kidnapperne å stjele med seg lille Mateo.

Dette ble starten på et fem timer langt mareritt.

Politiet ble raskt varslet, og de tok i bruk sosiale medier for å få hjelp fra publikum.

I tillegg til et bilde av mor og sønn, hadde de også fått tak i et foto av kidnappernes bil fra et overvåkningskamera i nærheten av der gutten ble kidnappet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer