Kultur

Mektige Oprah Winfrey

Ingen sier nei til å sitte i Oprahs sofa.

Mektige Oprah Winfrey
Publisert
Sist oppdatert
Hun er kåret til verdens mektigste kjendis. Hun tjente 225 millioner dollar i fjor. 21 milioner amerikanere sitter naglet til tv-skjermen for å se hva Oprah skal snakke om hver uke. Og nå starter hun egen radiokanal. Tom Cruise hoppet i sofaen hennes, og George W. Bush har klemt og klappet på henne. Hva er det som gjør Oprah så populær?Livet startet ikke som en suksesshistorie. Oprah ble født av ugifte foreldre og vokste opp hos bestemoren på en grisefarm i Missisippi. Det viste seg tidlig at jenta var spesiell. Allerede da hun var to og et halvt år skrev hun lapp til barnehagen der det sto at hun ville begynne i barnehagen. Hun følte at hun ikke hørte hjemme blant barn på hennes egen alder. Da Oprah var seks flyttet hun til moren i Milwaukee. Her ble hun grovt mishandlet av en fetter, en onkel og en venn av familien.

- Jeg ville vært en helt annen hvis jeg ikke hadde lært meg å lese som liten. Da jeg hadde mine mørkeste øyeblikk og ble seksuelt og psykisk misbrukt, visste jeg at det fantes en annen verden. Jeg visste det fantes et annet liv fordi jeg hadde lest om det, har Oprah sagt.

Les mer om suksesshistorien i denne ukens KK.

Alle vil være gjest hos Oprah - også George W. Bush.
Alle vil være gjest hos Oprah - også George W. Bush. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer