Jul:

Melania Trump håper årets julepynt slå bedre an enn fjorårets

Juledekorasjonene er på plass i Det hvite hus, og førstedame Melania Trump satser på suksess i år etter mye kritikk i fjor

JULEPYNT: Melania Trump viser fram julepynten i Det hvite hus. Video: Wochit Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førstedamen Melania Trump velger årlig ut pynten som skal skape julestemning i Det hvite hus, og denne uken viste hun stolt frem årets tema og dekorasjoner på sosiale medier.

«Spirit of America» er årets tema og skal representere amerikansk tradisjon og patriotisme. Trump sier hun er inspirert av folk og familier hun møter på reise og vil ære de som har vært med å forme landet.

I 2018 ble ikke førstedamens pynt tatt særlig godt imot. Pynten med blant annet røde juletrær falt ikke i smak hos folket, og hun fikk mye kritikk på nett. Mange mente det så skummelt og dystert ut, og synes det lignet på noe fra HBO-serien The handmaids tale. En annen skrev på Twitter at det lignet på tamponger.

Årets tema her derimot ikke fått like mye negativ oppmerksomhet, og får mer skryt enn i fjor, likevel er det noen som ikke er fornøyde og mener det ser kaldt og trist ut.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer