Pikante avsløringer

Melanias far arvet Donald Trumps klær

Tidligere ansatte avslørte flere pikante detaljer om Trump - og om svigerfamilien hans.

PIKANTE AVSLØRINGER: Tideliger ansatte hos Donald Trump kom i 2019 med pikante avsløringer om sin arbeidsgiver, og om svigerfamilien hans. FOTO: NTB
PIKANTE AVSLØRINGER: Tideliger ansatte hos Donald Trump kom i 2019 med pikante avsløringer om sin arbeidsgiver, og om svigerfamilien hans. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da The Washington Post i desember 2019 intervjuet tidligere ansatte ved Donald Trumps eiendommer, fra tiden før han ble president, var det oppsiktsvekkende opplysninger som kom frem.

Ikke bare mente det at Trump hadde ansatt udokumenterte innvandrere, en kategori han i valgkampen senere skulle fordømme som kriminelle og jobbstjelere. Han hadde dessuten helt spesifikke vaner som staben til enhver tid sto på pinne for å imøtekomme.

Snakker ut

Avisen snakket med 48 personer som hevder de har jobbet ulovlig for Trump Organization, på 11 av eiendommene i Florida, New Jersey, New York og Virginia.

Enkelte hadde opp mot to tiår bak seg med renhold eller på kjøkkenet, og ifølge avisen skal mange enten ha blitt oppsagt, eller ha sluttet etter medieoppslag om ansettelsesforholdet deres.

Tørr brunkrem

En av de intervjuede var Sandra Diaz, Trumps husholderske på hans private residens ved Trump National Golf Club i Bedminster. Diaz skal ha innvandret fra Costa Rica og jobbet ulovlig for Trump, med falske papirer hun skal ha kjøpt for 50 dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer