Carola

Men alt endret seg da hun møtte Jimmy: - Han er bra for meg og står ved min side

Kanskje er det et langt liv i rampelyset, 50-årsdagen eller de sterke følelsene for kjæresten Jimmy. Nå har Carola bestemt seg for å begynne å prioritere annerledes.

CAROLA: Carola er nok en gang klar med juleturné og plate. Til KK åpner hun opp om hvordan livet nå er annerledes og hvordan kjæresten Jimmy er en av årsakene til nettopp det.  Foto: Rickard Eriksson
CAROLA: Carola er nok en gang klar med juleturné og plate. Til KK åpner hun opp om hvordan livet nå er annerledes og hvordan kjæresten Jimmy er en av årsakene til nettopp det. Foto: Rickard Eriksson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil leve livet mitt nå, sier Carola og ser utover det opprørte havet. Dette, å være i naturen, å få ta seg tid til det, føles viktigere enn noen gang.

Det har gått 33 år siden Carola, bare 16 år gammel, slo igjennom med seieren i den svenske melodifestivalen. Over natten ble hun superstjerne og kunne slutte å presentere seg med etternavn. Hun ble Carola blant folk. Langt utenfor hjemlandet Sverige. 33 år har gått, i full speed og sterkt rampelys. Men så er hun også en av få artister som har lyktes med kunststykket alltid å ha en glødende iver for det hun driver med, et ønske om å fornye seg og alltid være aktuell. Det har hatt sin pris.

LES OGSÅ: Karin Park: - Jeg kan ikke leve uten deg 

– Jeg har stått på som en hamster i et hjul. Jeg har arbeidet så utrolig mye. Selv når jeg ikke har vært på turné eller hatt en plate på gang.

Men ennå er hun langt fra ferdig. Nå slipper hun en ny, allerede hyllet juleplate og gir seg ut på en stor juleturné. Men til tross for at hun er høyaktuell, folk drar i henne fra alle kanter og hun har flere baller i luften, er det med ro og glede hun møter oss denne tidlige vinterdagen. Noe har skjedd. Så kommer jeg på hva hun skrev på Facebook, nøyaktig en uke før hun fylte 50 år:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer