Du leser nå KK pluss

Ble fratatt barna

- Merethes (38) to døtre havnet i fosterhjem: - Det var bare min feil at barna ble hentet

Merethe Løland var inderlig glad i døtrene, men klarte ikke ta vare på dem. - Fostermor utkonkurrerte meg på alt, sier hun.

MISTET OMSORGEN FOR BARNA: Merethe Løland (38) har hatt et turbulent liv, og hun var ikke i stand til å ta vare på døtrene sine. Da barnevernet hentet dem, startet kampen om å få dem tilbake. FOTO: Ida H. Bergersen
MISTET OMSORGEN FOR BARNA: Merethe Løland (38) har hatt et turbulent liv, og hun var ikke i stand til å ta vare på døtrene sine. Da barnevernet hentet dem, startet kampen om å få dem tilbake. FOTO: Ida H. Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Merethe Løland (38) har vært tilknyttet barnevernet store deler av livet – hun ble selv plassert på en barnevernsinstitusjon da hun var 15 år gammel; et frivillig tiltak fra foreldrenes side.

– Da jeg var 12 år gammel gikk foreldrene mine fra hverandre, noe som førte til at situasjonen ble vanskelig. Jeg trengte bare å få litt avstand, derfor ble jeg boende på institusjonen i ett år, før jeg flyttet hjem til mor.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer