Du leser nå KK pluss

Ble fratatt barna

- Merethes (38) to døtre havnet i fosterhjem: - Det var bare min feil at barna ble hentet

Merethe Løland var inderlig glad i døtrene, men klarte ikke ta vare på dem. - Fostermor utkonkurrerte meg på alt, sier hun.

MISTET OMSORGEN FOR BARNA: Merethe Løland (38) har hatt et turbulent liv, og hun var ikke i stand til å ta vare på døtrene sine. Da barnevernet hentet dem, startet kampen om å få dem tilbake. FOTO: Ida H. Bergersen
MISTET OMSORGEN FOR BARNA: Merethe Løland (38) har hatt et turbulent liv, og hun var ikke i stand til å ta vare på døtrene sine. Da barnevernet hentet dem, startet kampen om å få dem tilbake. FOTO: Ida H. Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Merethe Løland (38) har vært tilknyttet barnevernet store deler av livet – hun ble selv plassert på en barnevernsinstitusjon da hun var 15 år gammel; et frivillig tiltak fra foreldrenes side.

– Da jeg var 12 år gammel gikk foreldrene mine fra hverandre, noe som førte til at situasjonen ble vanskelig. Jeg trengte bare å få litt avstand, derfor ble jeg boende på institusjonen i ett år, før jeg flyttet hjem til mor.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer