Du leser nå KK pluss

Ble fratatt barna

- Merethes (38) to døtre havnet i fosterhjem: - Det var bare min feil at barna ble hentet

Merethe Løland var inderlig glad i døtrene, men klarte ikke ta vare på dem. - Fostermor utkonkurrerte meg på alt, sier hun.

MISTET OMSORGEN FOR BARNA: Merethe Løland (38) har hatt et turbulent liv, og hun var ikke i stand til å ta vare på døtrene sine. Da barnevernet hentet dem, startet kampen om å få dem tilbake. FOTO: Ida H. Bergersen
MISTET OMSORGEN FOR BARNA: Merethe Løland (38) har hatt et turbulent liv, og hun var ikke i stand til å ta vare på døtrene sine. Da barnevernet hentet dem, startet kampen om å få dem tilbake. FOTO: Ida H. Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Merethe Løland (38) har vært tilknyttet barnevernet store deler av livet – hun ble selv plassert på en barnevernsinstitusjon da hun var 15 år gammel; et frivillig tiltak fra foreldrenes side.

– Da jeg var 12 år gammel gikk foreldrene mine fra hverandre, noe som førte til at situasjonen ble vanskelig. Jeg trengte bare å få litt avstand, derfor ble jeg boende på institusjonen i ett år, før jeg flyttet hjem til mor.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer