Kk-dagen

Mette-Marit var finest av alle

Sjekk hvem som gjettet det og vant billetter til KK-dagen 2012!

KK 52: Dette coverbildet var det dere lesere syntes var finest i 2011. Foto: KK
KK 52: Dette coverbildet var det dere lesere syntes var finest i 2011. Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du klikket innom KK.no den siste tiden har du kanskje sett at vi har bedt leserne våre kåre fjorårets fineste KK-cover.Kåringen er nå overstått og KK nr. 52 med Mette-Marit på coveret gikk suverent av med seieren.Blant de som har stemt har vi trukket ut en vinner som får to billetter til KK-dagen 2012.Og den heldige vinneren er: Jeanette Larsen i Drammen. Vi gratulerer og ønsker hjertelig velkommen til årets store happening!Vi har fantastiske foredragsholdere å by på.Hvor og når: Fredag 16. mars kl. 09.00 på Folketeateret i Oslo.Les alt om KK-dagen 2012 her!Gode shoppingtilbud & bobler i glasset!Her er KK-forsidene som det ble stemt over:

Slik kan du melde deg på KK-dagen

Pris: KK-abonnenter kr. 998, ikke-abonnenter kr. 1298. Prisen inkluderer enkel servering.

Meld deg på her!

Eller send sms til 1901. Send KKDAGEN navn og e-postadresse til 1901 (kr 1). Eksempel: KKDAGEN Kari Nordmann kari@nordmann.no og send til 1901. Påmeldingen er bindende.Vi gjør oppmerksom på at en del av informasjonen i forbindelse med KK-dagen vil skje på mobil. Du vil i forkant og på selve dagen kunne motta sms fra KK og våre utvalgte samarbeidspartnere. Arrangementet gjennomføres under forutsetning av nok antall påmeldte.Les om KK-dagen 2011!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer