ALLERS.NO: Den spanske chorizopølsen har for alvor inntatt det norske kjøkken. Stadig flere oppdager den sterke pølsevarianten. Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprika, og mange synes den smaksfulle og mektige pølsen passer særlig godt sammen med noe søtt.
Denne salaten er en spennende miks av nettopp chorizopølse og søte frukter. Det smaker definitivt både sommerlig og godt!
LES OGSÅ: 5 fristende og enkle sommerretter
Kan gjøres lavkarbo
Den fettrike og mektige chorizopølsen er dessuten som skapt for et lavkarbokosthold, som kan være svært gunstig om du ønsker en vektnedgang - eller å holde vekten.
Men da må du droppe de søte fruktene!
Det er nemlig der karbohydratene ligger. Gjør du det, vil ikke fettet fra den kraftige pølsen legge seg som ekstrakilo, mener lavkarboekspertene.
Forbrenningen øker tvert i mot.
– Ved å spise færre karbohydrater vil insulinnivået bli redusert. Siden insulin hemmer fettforbrenningen, vil lavere insulinnivå gjøre at kroppen kan bruke sine fettlagre som energi, har lege Sofie Hexeberg tidligere fortalt til Allers.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger