Middelhavsgryte

Middelhavsgryte

Middelhavsgryte
Publisert
Sist oppdatert

Tomatisert fiskegryte er lettvint og gir en herlig smak i kombinasjon med hvitløk og urter. Den er like fin å ­servere til hverdags som til fest.

(4 porsjoner)

◗ 1 hakket løk
◗ 2 hakkede hvitløkbåter
◗ 4 poteter i biter
◗ 2 rensede gulrøtter i skiver
◗ 3 stikler selleri
◗ 1 boks hermetiske tomater
◗ 1 grønnsakbuljongterning
◗ salt
◗ pepper
◗ ca. 1 finhakket rød chilipepper
◗ sitronskall
◗ ca. 500 g torskefilet eller annen fisk
◗ reker
◗ finhakket frisk timian

1. Finhakk løk og hvitløk og surr i olje. Tilsett, poteter gulrot og stilkselleri, og la det steke med noen minutter uten at det tar farge.
2. Hell på tomater. La det koke til grønnsakene er knapt møre. Legg i 1 grønnsakbuljongterning.
3. Smak til med finhakket, rød chili, timian, salt og pepper. Tørk fisken godt og del i biter.
4. Legg i fisken. La den trekke til den er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
5. Server med noen reker og urter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer