Kjøttdeig

Millionbiff

Millionbiff
Publisert
Sist oppdatert

Dette er en dansk rett, som serveres med potetstappe. Navnet kommer av at kjøttet under steking deles i små biter.

(4 porsjoner)

500 g kjøttdeig
1 løk i skiver
200 g champignon
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss smør til steking
soyasaus

Potetstappe:

ca. 750 g poteter
ca. 2 dl melk
salt
pepper

1. Stek karbonadedeigen i litt smør til den blir smuldrete og gjennomstekt. Stek sopp og løk til løken blir blank og gjennomsiktig.

2. Bland kjøttdeigen med sopp og løk og krydre med salt og pepper. Hell på litt soyasaus og smak til.

3. Skrell poteter og skjær i biter. Kok potetene møre i lett saltet vann. Hell av kokevannet. Spe melk i potetmosen, og smak til med salt og pepper.

4. Server millionbiffen med potetstappe, kokte grønnsaker, f.eks. gulrøtter og bønner og rørte tyttebær.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer