Utbrent:

- Min eneste drøm var å få legge meg ned og sove

I årevis prøvde småbarnsmor Elin å forene en hektisk jobbhverdag, mammaliv og «fritid». Helt til kroppen sa stopp. Så tok hun grep.

UTBRENT: Dersom Elin ikke hadde tatt grep om livet sitt, kunne hun fort blitt utbrent. I dag er livet hennes helt annerledes. FOTO: Privat
UTBRENT: Dersom Elin ikke hadde tatt grep om livet sitt, kunne hun fort blitt utbrent. I dag er livet hennes helt annerledes. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elin (47) tar et dypt åndedrag mens hun lukker øynene. Det er tydelig at kvinnen i karmosinrød kjole som stråler i skinnet fra de tente stearinlysene har en egen ro over seg. Men det har ikke alltid vært slik.

I dag bor hun på et småbruk på Gjøvik sammen med kjæresten og hennes fire barn. På gården tar hun og kjæresten imot par som kommer for å lære seg tantriske metoder for å få mer overskudd og lyst.

Men går vi 15 til 20 år tilbake i tid var Elins hverdag så langt unna røkelse og tantrisk massasje man får det.

Alltid en deadline

Hun jobbet i en stor avis i hovedstaden. Hverdagen besto av fulle T-banevogner inn til sentrum om morgenen, halvgod kaffe fra automat på kontoret som deretter ble glemt og deadlines. Nyheter er ferskvare og det var alltid en ny tidsfrist å rekke.

- Det var jo en tilværelse jeg hadde drømt om å oppnå og få jobbe som journalist og føle at du virkelig er kobla på pulsen av det viktige som skjer. Samtidig synes jeg ikke det var så lett å forene med det å være mamma og til stede på livets andre arenaer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer