Lilli Bendriss:

- Min oppvåkning kom som et smell

Nå hevder Lilli Bendriss at vi alle kan lære oss å bli klarsynte. Bare vi er åpne for det.

LÆRER ANDRE: Lilli Bendriss er har definert seg som klarsynt i over tredve år. Nå ønsker hun å vise at det er mulig for alle å lære seg å komme i kontakt med sine egne evner. Foto: Per Heimly
LÆRER ANDRE: Lilli Bendriss er har definert seg som klarsynt i over tredve år. Nå ønsker hun å vise at det er mulig for alle å lære seg å komme i kontakt med sine egne evner. Foto: Per Heimly Vis mer
Publisert

- Akkurat nå har jeg ryddet og ryddet i selvpålagt karantene, for jeg fant ut dersom jeg skulle dø, må barna mine slippe å rydde opp i alt det her. Så nå er det tellekanter i truseskuffen, og orden i sminkesakene spøker Lilli Bendriss (73) på telefon med KK.

- Jeg er vestlending vet du. Jeg må få spøke litt oppi alt dette, sier Lilli og humrer. Kvinnen som anser seg selv som klarsynt, er også kjent for sin humor, sin ekstravagante klesstil og store moteinteresse (glem «less is more») , og en rekke tv-programmer, deriblant mange år og sesonger med «Åndenes makt» og nå sist hennes egen serie «Lilli til lunsj» der hun snakket med ulike kjendiser om livet sjøl, samt tilbyr en god dæsj med åndelig veiledning og analyser.

Om Lilli forutså koronakrisen vi står i nå alle mann? Ikke helt. Men et spørsmål dukket likevel opp rundt juletider, ifølge henne selv. Kom hun til å leve ut 2020?

Og svaret?

- Svaret jeg fikk fra universet var ja, sier Lilli, som understreker at hun hverken ble skremt eller «gikk inn det» som det heter når man hevder å være påkoblet mer høytsvevende energier og andre nettverk enn den lokale wifi-en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer