Firlinger:

Mistet fire nyfødte barn på seks dager

Firlingenes liv sto ikke til å redde.

FRA LYKKE TIL SORG: Ekteparet Jeremy og Molly White fra Buffalo, New York, mistet sine fire små barn i løpet av seks dager. FOTO: Skjermdump fra GIVEGAB.COM
FRA LYKKE TIL SORG: Ekteparet Jeremy og Molly White fra Buffalo, New York, mistet sine fire små barn i løpet av seks dager. FOTO: Skjermdump fra GIVEGAB.COM Vis mer
Publisert

I slutten av september avholdt Jeremy White, radiovert ved WGR 550 Radio i Buffalo, New York, og hans kone Molly White gender reveal party for familie og venner - for å avsløre kjønnene på de fire babyene i Mollys mage.

Jubelen var stor da det viste seg å være tre gutter og en liten jente. På Twitter har Jeremy lagt ut flere bilder av forberedelsene han har gjort i forkant av fødselen, og på et av bildene viser han stolt frem babysengene han har snekret til barna.

Men 1. oktober delte ekteparet en trist nyhet på Twitter - alle de fire barna hadde i løpet av én uke gått bort.

«Sent forrige søndag fikk Molly plutselig kraftige smerter, noe som sendte oss til akuttmottaket på barneavdelingen. Våre tiltak for å stoppe en prematur fødsel kom til kort, og våre firlinger ble alle sammen født for tidlig for å ha en sjanse til å overleve. Vi mistet vår datter Zoe på mandag. Tirsdag ble vår sønn Lincoln født og han døde samme dag. Vi hadde to stille dager, noe som ga oss håp, for det var en sjanse for at våre to gutter kunne overleve. Fredag morgen gikk vår sønn Miles bort. Lørdag morgen, vår sønn Brecken.», skriver Jeremy, og avslutter med å takke leger og sykepersonell ved sykehuset.

- Vi mistet alle firlingene våre nylig, én etter én

Gjennom Instagram-kontoen BuffaloQuads har ekteparet delt stort og smått om svangerskapet med følgerne sine, men denne er nå blitt gjort privat.

«Personlig konto for Jeremy & Molly White, her forteller vi vår firlinghistorie. Fra å ha prøvd å få barn i to år, til å vente fire babyer innen nyttår!» opplyser de i kontobeskrivelsen.

Ekteparet har siden den tragiske hendelsen opprettet en innsamlingsaksjon på Givegab.com, hvor målet er å samle inn penger til prematuravdeling og andre tiltak for folk i samme situasjon som dem. De har også planlagt en minne-parade i Cheektowaga Town Park i New York i midten av oktober.

«Vi mistet alle firlingene våre nylig, én etter én. «De fire mest aktive babyene som legene hadde sett noen gang». (...) Vi er i begynnerstadiet av sorgen vår, og ønsker å rette en spesiell takk til WNY Perinatal Bereavement Network som har gitt barna våre klær, hjulpet oss med begravelsesforberedelser og gitt oss små bamser som inneholder våre fire barns hjerteslag. Vi vet at de ikke gjør det bare for oss, men for mange andre familier som opplever det samme. Takk for all støtte», skriver de på nettsiden til innsamlingsaksjoen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer