Jon Michelet

Mistet mor og ekskone i selvmord

Nå snakker Tania (45) og pappa Jon Michelet (70) for første gang ut om tragedien.

SNAKKER ÅPENT FOR FØRSTE GANG: – Det var som å gå på tynn is, med jævla mye mørkt vann under, forteller Jon Michelet om hvordan det var å gi sin datter Tania, den gangen fjorten år, 
beskjeden om at hennes mor var død. I et eksklusivt intervju til KK snakker far og datter for første gang åpent om selvmordet.
 Foto: Geir Dokken/All Over Press Norway
SNAKKER ÅPENT FOR FØRSTE GANG: – Det var som å gå på tynn is, med jævla mye mørkt vann under, forteller Jon Michelet om hvordan det var å gi sin datter Tania, den gangen fjorten år, beskjeden om at hennes mor var død. I et eksklusivt intervju til KK snakker far og datter for første gang åpent om selvmordet. Foto: Geir Dokken/All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: – Min mor døde under tragiske omstendigheter, sa Tania, da vi møttes med henne for å snakke om hennes forhold til sin far, Jon Michelet.

Går det an å spørre om hva som skjedde? spurte vi.

– Hun druknet, sa Tania, og i en liten stund ble alt helt stille.

Som i selvmord? spurte vi.

– Ja, sa Tania.

Og fortalte for aller første gang åpent om da hun som fjortenåring mistet sin mor Bente von der Lippe, om et hjerte som gikk i tusen biter, om ringer i vannet som aldri tar slutt – og om pappa Jon, som reddet henne.

- Ringer i vannet som aldri tar slutt

Nå, over tretti år senere, husker hun ennå sin fars tunge skritt opp trappen. Og som den intuitive, følsomme jentungen hun var, bare visste hun det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer