Bilulykke

Mistet to barn i tragisk bilulykke - nå er mirakelbabyen her

Seksbarnsforeldrene Brad og Crystal Sparks opplevde sitt livs mareritt.

BILULYKKE: Fire av de seks Sparks-barna overlevde den fatale bilulykken som inntraff sommeren 2020 i New Mexico, USA. FOTO: Skjermdump GoFundMe
BILULYKKE: Fire av de seks Sparks-barna overlevde den fatale bilulykken som inntraff sommeren 2020 i New Mexico, USA. FOTO: Skjermdump GoFundMe Vis mer
Publisert

I juli 2020 kjørte den gravide seksbarnsmoren Crystal Sparks barna og ektemannen Brad Sparks hjem fra San Diego til San Antonio i Texas, etter en tre uker lang familieferie med gode venner.

Crystal var på dette tidspunktet gravid i syvende måned med parets syvende barn. Fra før hadde de barna Cameryn (13), Bailey (12), Landon (10), Sadie (7), Jakson (5) og Wilson (3). Alle barna var på plass i baksesetet, under det som skulle vise seg å bli en fatal hjemtur.

Midt på den bekmørke highway'en mistet gravide Crystal kontroll over bilen, og farten sørget for at den havnet på taket på siden av hovedveien der ingen andre biler kunne se dem.

Brukte aktivitetsklokke for å tilkalle nødetatene

Flere av barna klarte å løsne på bilbeltet og komme seg ut av bilen, men foreldrene Crystal og Brad var låst fast i forsetet. Seksbarnsfaren Brad kom på at han kunne bruke talefunksjonen på Apple Watch-klokken sin, og klarte derfor å melde ifra til nødetaten 911.

Én time etter at ulykken inntraff, var nødetatene på stedet. Men dessverre var det for sent for to av barna. Livene til 12-åringen Bailey og 10-åringen Landon sto ikke til å redde. På mirakuløst vis overlevde barnet i Crystals mage, og i begynnelsen av oktober kom en sunn og frisk liten gutt til verden. Han har fått navnet Nixon Daniel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer