Sanne Søndergaard:

Mitt liv som bonusmamma

Hun orket ikke å leve i et parforhold. Og hun skulle i hvert fall ikke ha barn. Så flyttet Sanne fra storbyen, møtte Jonas – og ble bonusmor til to.

– Hvordan skal vi liksom bli en bonusfamilie? Hvordan skal vi lage regler? spør Sanne Søndergaard. Det er mange spørsmål som presser seg på for en fersk bonusmor. FOTO: Runolfur Gudbjörnsson
– Hvordan skal vi liksom bli en bonusfamilie? Hvordan skal vi lage regler? spør Sanne Søndergaard. Det er mange spørsmål som presser seg på for en fersk bonusmor. FOTO: Runolfur Gudbjörnsson Vis mer
Publisert

Hvis man var en fugl, ville det ha vært kun 156 kilometer å fly fra København til Egå et lite stykke utenfor Aarhus. Men Sanne Søndergaard kan ikke fly, så reisen er litt lengre. Og da har vi ikke snakket om den mentale reisen: Etter 15 år som selve inkarnasjonen av singel kvinne med høyre hånd som trofast elsker (ifølge henne selv) og selvvalgt barnløs i en treromsleilighet på Vesterbro har standupfeministen flyttet til et villastrøk i Egå med kjæresten og blitt bonusmamma til to barn på 9 og 11 år. Sanne slentrer rundt på 60-tallskjøkkenet i lyseblå dukkekjole med hvite blondekanter og et par fluffy tøfler. Det er her hun har skrevet sitt siste standupshow, «Kontrolltaper» – med en dårlig skjult henvisning til hva som skjer når man går fra den ene ytterligheten til den andre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer