Sam Heughan:

– Mobbingen gjør meg så vondt

«Outlander»-skuespilleren tar bladet fra munnen etter seks år med trakassering.

SÅRET: Sam Heughan, kjent fra «Outlander» er såret og lei seg over alle spekulasjoner og beskyldninger mot ham. FOTO: NTB Scanpix
SÅRET: Sam Heughan, kjent fra «Outlander» er såret og lei seg over alle spekulasjoner og beskyldninger mot ham. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Etter seks år med konstant mobbing, trakassering, stalking og usanne påstander, er jeg fortapt, opprørt, såret og nødt til å si fra».

Slik starter Sam Heughan et flammende innlegg på Twitter nylig. Den skotske skuespilleren, kjent fra rollen som Jamie Fraser i fantasy-suksessen «Outlander» forteller at mobbingen på sosiale medier og på nettet tærer på.

«Det påvirker livet mitt, min mentale tilstand og er en daglig bekymring», skrive Heughan.

Sassenach

Sam Heughan har bak seg en lang karriere på film og scene, og siden 2014 har han spilt i fantasy-suksessen «Outlander». Han har blitt nominert til flerfoldige priser, og vant i 2019 «Best Actor on a Television Series».

Det var med «Outlander karrieren hans virkelig skjøt fart. Her spiller han mot Caitriona Balfe, og gjennom fem sesonger kan vi følge Jamie Fraser og hans Sassenach (skotsk for engelskmann), mens paret forflytter seg både i tid og mellom kontinenter.

Mann for sin kilt

Heughan går gjerne i kilt, både på lerretet og privat. Da han ble utnevnt til æresdoktor ved Stirling Univerity, var det nettopp kilt han hadde under kappen. Også på den røde løper sverget han til det skotske plagget:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer