Brooklinn Khoury

Modell mistet overleppen etter brutalt hundeangrep

- For å være ærlig er jeg redd for at jeg aldri kommer til å smile igjen, skrev Brooklinn Khoury (22) kort tid etter hendelsen.

BROOKLINN KHOURY: Modellen og influenseren fra California fikk livet sitt endret i løpet av sekunder da en slektnings hund gikk til angrep. FOTO: Instagram / @brookhoury
BROOKLINN KHOURY: Modellen og influenseren fra California fikk livet sitt endret i løpet av sekunder da en slektnings hund gikk til angrep. FOTO: Instagram / @brookhoury Vis mer
Publisert

Modell og influenser Brooklinn Khoury (22) fra California opplevde sitt livs mareritt i 2020, da hun skulle mate hunden til en slektning.

Pitbull'en gikk til angrep, og bet seg fast i Brooklinns nese og overleppe. Etter å ha revet og slitt i hva 22-åringen beskriver som en evighet, slapp den grepet - men da var det allerede for sent.

- Jeg sto og han satt, og han kom løpende mot meg. Og så hang han bokstavelig talt fra ansiktet mitt. Instinktet mitt var å komme meg ned på gulvet, ta tak i hodet hans og følge hans bevegelser, forklarer hun i et ferskt intervju med amerikanske People.

Den unge modellens ansikt var ødelagt for alltid.

Hun ble hastet til sykehuset for operasjon, men overleppen kunne ikke reddes.

Måtte lære å elske den nye versjonen av seg selv

Det har tatt henne langt tid å fordøye at hun aldri kommer til å se ut slik hun gjorde, men hun har likevel forsøkt å akseptere hva som har skjedd og å se positivt på livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer