Brooklinn Khoury

Modell mistet overleppen etter brutalt hundeangrep

- For å være ærlig er jeg redd for at jeg aldri kommer til å smile igjen, skrev Brooklinn Khoury (22) kort tid etter hendelsen.

BROOKLINN KHOURY: Modellen og influenseren fra California fikk livet sitt endret i løpet av sekunder da en slektnings hund gikk til angrep. FOTO: Instagram / @brookhoury
BROOKLINN KHOURY: Modellen og influenseren fra California fikk livet sitt endret i løpet av sekunder da en slektnings hund gikk til angrep. FOTO: Instagram / @brookhoury Vis mer
Publisert

Modell og influenser Brooklinn Khoury (22) fra California opplevde sitt livs mareritt i 2020, da hun skulle mate hunden til en slektning.

Pitbull'en gikk til angrep, og bet seg fast i Brooklinns nese og overleppe. Etter å ha revet og slitt i hva 22-åringen beskriver som en evighet, slapp den grepet - men da var det allerede for sent.

- Jeg sto og han satt, og han kom løpende mot meg. Og så hang han bokstavelig talt fra ansiktet mitt. Instinktet mitt var å komme meg ned på gulvet, ta tak i hodet hans og følge hans bevegelser, forklarer hun i et ferskt intervju med amerikanske People.

Den unge modellens ansikt var ødelagt for alltid.

Hun ble hastet til sykehuset for operasjon, men overleppen kunne ikke reddes.

Måtte lære å elske den nye versjonen av seg selv

Det har tatt henne langt tid å fordøye at hun aldri kommer til å se ut slik hun gjorde, men hun har likevel forsøkt å akseptere hva som har skjedd og å se positivt på livet.

- Første gang jeg så ansiktet mitt etter operasjonen var skummelt. Men okey, så må jeg lære å elske den nye versjonen av meg selv. Jeg vil at folk skal vite at de ikke er alene om de går gjennom noe lignende, sier hun i People-intervjuet.

Bare noen uker før den grufulle hendelsen hadde Brooklinn, som er en habil skater, vært avbildet i amerikanske Vogue i forbindelse med en skatereportasje.

«Det er sykt hvordan livet ditt kan endres så dramatisk bare i løpet av et sekund. Jeg forsøker å være så positiv jeg kan om denne situasjonen, men for å være ærlig er jeg redd med tanke på fremtiden min. Om jeg noen gang kommer til å smile igjen eller spise på normal måte», skrev Brooklin i et Instagram-innlegg bare dager etter hendelsen i november 2020.

Begynte å date dansestjerne kort tid før hendelsen

Ett år senere reflekterer 22-åringen over det tøffe året hun har lagt bak seg.

«Dette angrepet har lært meg å virkelig elske meg selv fra innsiden og ut, uansett hva andre måtte fortelle deg. Det har lært meg at samfunnet har skyhøye krav til skjønnhet, men at alle i virkeligheten er vakker på hver sin måte. (...) Det har lært meg å elske, selv om jeg ikke har følt meg elsket av andre. (...) Det har lært meg hvor skjørt livet er».

Kort tid før hendelsen møtte Brooklin Dance moms-stjernen Chloe Lukasiak (20) som hun falt pladask for. Chloe har stått ved Brooklinns side gjennom den tøffe tiden, og nylig kunne de to ferie ett år som kjærestepar.

17. november 2021 gjennomgikk hun en omfattende operasjon, som skal bidra til å gjenopprette overleppen hennes.

Men til tross for dette erkjenner hun at det er dager hun fremdeles ikke er komfortabel med sitt eget speilbilde.

«Noen dager, når jeg ser meg selv i speilet, blir jeg fullstendig sjokkert når det går opp for meg hva jeg ser. Men de fleste dager blir jeg påminnet på at dette bare er midlertidig, og at det bare er en del av min reise mot sluttresultatet».

22-åringen er fast bestemt på å dele oppturer og nedturer fra sin nye tilværelse med følgerne sine gjennom sosiale medier. Via YouTub-kanalen sin deler hun fra hverdagen hjemme i California.

DELER: Brooklinn Khory mistet overleppen etter brutalt hundeangrep. VIDEO: YouTube Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer