Antisupermamma i Nepal:

- Mødre burde hjelpe hverandre, men velger heller å bryte hverandre ned

Kristine Storli Henningsen, også kjent som antisupermamma, tok med seg hele familien og flyttet inn i en SOS-barneby. Der så hun norsk oppdragelse i et nytt lys.

ANTISUPERMAMMA: Dagene i landsbyen er svært rutinepreget, og inkluderer frokost, skole, middag og fritidsaktiviteter til faste tider hver eneste dag. Dette for å skape trygghet blant barna som allerede har vært gjennom forferdelige ting. FOTO: Nina Ruud/SOS-barnebyer
ANTISUPERMAMMA: Dagene i landsbyen er svært rutinepreget, og inkluderer frokost, skole, middag og fritidsaktiviteter til faste tider hver eneste dag. Dette for å skape trygghet blant barna som allerede har vært gjennom forferdelige ting. FOTO: Nina Ruud/SOS-barnebyer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i år tok Kristine S. Henningsen (44), bedre kjent som bloggeren Antisupermamma og forfatter av boken Antisuper - å leve best mulig som et helt vanlig menneske, med seg sine tre sønner og mann og flyttet inn i en SOS-barneby i Nepal. I en barneby full av barn som har mistet foreldrene sine, eller som av ulike grunner ikke kan bo sammen med dem, ville den norske trebarnsmoren få svar på hva som er det aller viktigste for å lykkes i foreldrerollen og familielivet.

- Jeg ble spurt av SOS-barnebyer om jeg ville være med, og det var en selvfølge for meg å takke ja. Mange blir gjerne skeptiske når de hører hva jeg har dratt med barna mine på. Er jeg ikke redd for å ta dem med til et sånt utrygt sted? Og hva med sykdommer? Men nei, jeg er ikke redd. Jeg vil vise guttene mine verden sånn som den faktisk er. Dette er livet. De skal ikke vokse opp i en boble hvor de kun ser litt av virkeligheten og gjetter seg til resten, sier Henningsen til KK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer