Dessert

Mokkakrem

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
2,5 dl cottage cheese
1,5 dl fløte
10 ts kaffe (lagd på 1 ts pulverkaffe og 0,5 dl vann)
40 g mørk sjokolade (85 %)
(2 ts natreen strø)

Kjør cottage cheesen i en foodprocessor slik at den blir glattere i konsistensen. Pisk fløten til krem. Bland kaffe og revet sjokolade (spar ev. litt til pynt) i cottage cheesen og vend inn kremen. Denne kan du lage i god tid i forveien og ha i kjøleskapet før servering.
Næringsfakta per porsjon:
Tilsatt sukker: 0 g
Kcal: 251
Karbohydrater: 4 g
Protein: 10 g
Fett: 21,5 g

Mokkakrem
Mokkakrem Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer