Nina Jarebrink

- Mote redder ikke verden, men jeg kan gjøre en forskjell på min egen måte

Nina Jarebrink vet at mote ikke redder verden, men hun er overbevist om at hennes bidrag betyr noe.

NINA JAREBRINK: Nina Jarebrink tror at mye av grunnen for at hun har lykkes som designer er fordi hun aldri har vært redd for å få et nei. FOTO: Mona Nordøy
NINA JAREBRINK: Nina Jarebrink tror at mye av grunnen for at hun har lykkes som designer er fordi hun aldri har vært redd for å få et nei. FOTO: Mona Nordøy Vis mer
Publisert

Svensk-norske Nina Jarebrink er designeren bak det glamorøse klesmerket Nina Jarebrink, som i dag består av både klær, smykker, vesker og belter. Selv beskriver hun stilen sin som hverdagsglamorøs, og legger ikke skjul på at hun alltid liker litt ekstra bling og pynt når hun skal plukke ut dagens antrekk og ta fatt på arbeidsdagen.

– Jeg vil rocke hver dag, og føler meg alltid mye bedre når jeg pynter meg, sier Jarebrink med et stort smil om munnen.

- Hvordan skiller du hverdagsstilen fra feststilen?

– Når jeg drar på fest, kan jeg finne på å ta på maskara – det gjør jeg ikke til vanlig. Rød leppestift, derimot – hver dag!

Vi møter denne energiske dama på arbeidsplassen hennes sentralt i Oslo, kun 20 meter fra inngangen til leiligheten hennes.

– Det var da jeg bodde i Barcelona i et halvt år i 2005, at jeg ble inspirert til å lage mine egne klær. Jeg inspireres av folk, musikk, vin og mat. Egentlig bare livet generelt. Men en ting er sikkert: Jeg føyer meg aldri etter hva som er mote. Jeg lager det jeg liker og det jeg selv vil ha, sier hun.

Kan ikke å sy

38-åringen har alltid vært over gjennomsnittet opptatt av klær og tekstiler, og har som designer over flere år testet ut litt av hvert. Akkurat nå er det kjoler som er blitt hennes store greie og som hun selger aller mest av. På kontoret henger det både lange kjoler, korte kjoler og midivarianter i alt fra velur til paljetter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer