Fant kjærligheten:

Møtte ungdomskjæresten igjen etter 25 år

13 år gammel var Lisbeth dønn forelska i 15 år gamle Tore. Det ble bare litt klining. 25 år senere traff de hverandre i et 40-årslag og nå er de gift.

ENDELIG SAMMEN: – Det ble mange sykkelturer med en god venninne forbi huset der Tore bodde, i håp om å få et glimt av den store helten, sier Else om da hun var avstandsforelsket i Tore. FOTO: Kristoffer Gjertsen
ENDELIG SAMMEN: – Det ble mange sykkelturer med en god venninne forbi huset der Tore bodde, i håp om å få et glimt av den store helten, sier Else om da hun var avstandsforelsket i Tore. FOTO: Kristoffer Gjertsen Vis mer
Publisert

– For meg var du litt sånn rødt hår og fregner. Men jeg husker at du var flink til å synge og ofte sang på avslutninger, sier Tore og begge ler. Han legger til:

– Jeg visste jo ikke at du skulle utvikle deg til den vakre svanen du er nå.

Nå har Else Lisbeth Gjertsen (62) og Tore Henry Gjertsen (64) vært gift i 22 år. De bor i Larvik og deres felles sønn er også 22 år. Da paret møttes som voksne var begge skilt og single. Lisbeth hadde to barn, ni og tolv år gamle. Nå har det blitt to barnebarn, som kaller Lisbeth og Tore for Monne og Besse.

Lisbeth begriper ikke hvordan ektemannen kan ha glemt den magiske kvelden på ungdomsklubben, der de ga hverandre sitt første kyss. Det skulle gå 24 år til neste. Da hun tilfeldigvis møtte ham igjen som 37-åring, var Lisbeth fast bestemt på at nå skulle Tore bli hennes.

Beundring i det skjulte

Det aller første kysset har han glemt. Men det er ikke så farlig, det har blitt nok av kyss siden. Lisbeth og Tore gikk på samme skole ett år. Hun var forelsket i ham hele året, så ham i skolegården hver dag, men turte ikke å ta kontakt. Hun visste at Tore var i samme gjeng som hennes egen fetter, men våget ikke å prøve seg den veien heller. Hormonene bruste hos den unge jenta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer