Tekst: Hanne Buxrud Foto: Siren Lauvdal 1 pk muffinsmiks
1 pk ricotta, ev. crème fraîche
1 boks med boysenbær/ bjørnebær
Lag muffins etter anvisning på pakken. Ev. bland inn bær fra boksen. Pass på at det er godt med bær igjen til å farge kremen og til pynt. Bland bær og ricotta med en stavmikser og smør på de avkjølte kakene. Pynt med avrente bær.
Muffins med boysenbær
Vis mer
lukk
kk er en del av Aller Media
Hvorfor ser du denne annonsen
Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.
Du velger selv om du ønsker å endre dine innstillinger
Om Aller Media og annonsering
Aller Media eier nettstedene Dagbladet, Sol, DinSide, KK, Se og Hør, Lommelegen, Topp og Vi
Vi bryr oss om ditt personvern
KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til
personverninnstillinger