Musikk

Musikalsk påsketur

Bruk ferien til å utforske ny musikk.

Publisert
Sist oppdatert
En håndfull late feriedager innbyr til tur og utforsking - i musikkens verden, selvsagt! Vi har samlet noen av våre favoritter blant vårens rykende ferske musikk. Her er platene du bør fordype deg i denne påsken - klikk deg videre for å lese mer om hver og en av dem.

Band of Horses: Everything all the Time
Band of Horses (bildet over) spiller storslått gitarpop med melankolske tekster og en vokalist med mer klang på stemmen enn de fleste. Stor, stor musikk som forgyller dagen din.

Josh Rouse: Subtítulo
Subtítulo er en sommerlett, ultraromantisk plate som passer midt i blinken for deg med sansen for fine gitarmenn som har noe på hjertet. Litt bossanova-rytmer passer perfekt nå som våren er underveis.

Christine Sandtorv: First Last Dance
Ephmera-Christine er ute med et nydelig soloalbum som har surret i spilleren vår nærmest kontinuerlig siden det kom. Sart, fint, jublende og trist - platen er som et lydspor til en forelskelse, og anbefales til alle som har vært, er eller kommer til å bli fjollete, flirende forelsket.

Motorpsycho: Black Hole/Blank Canvas
Motorpsychos første plate som duo er melodiøs, sammensatt, eksperimentell, mektig og magisk - den viser til fulle hvorfor Motorpsycho tilhører norsk rocks elite. Det er fire år siden vi sist hørte fra bandet. Det er godt å ha dem tilbake.

Neko Case: Fox Confessor Brings the Flood
Dette er nok en helstøpt plate fra frøken Case, og midt i blinken for deg med sansen for pedal steele, skeiv country og tekster av det blå slaget. Neko synger med autoritet og sårhet, stemmen hennes er røykfylt, klokkeklar og kraftig, og vokalen løfter platen enormt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer