Kultur & Underholdning

Mysli med mye i

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





Ta det du har av gryn, nøtter, frø og eventuelt tørket frukt. For eksempel noen never hver av følgende:
firkorn-blanding
solsikkefrø
linfrø
hasselnøttkjerner
litt tørket frukt fra pose
revet kokos
havregryn
litt cornflakes eller liknende
2 ss smør
1 dl honning
1 ts kanel

Sett stekeovnen på 180° og bland alt det tørre i en bolle. Smelt smør og honning i en liten kjele. Ha i kanel. Hell det over kornblandingen og rør rundt. Hell over i en langpanne og la blandingen riste i ovnen i 20 minutter. Husk å røre innimellom. Korn- og frøblandingen skal få en gyllen farge. La den avkjøle før du heller den over i glass eller liknende. Der holder det seg lenge!

Mysli med mye i
Mysli med mye i Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer