Sminketrend:

Nå er det trendy å se slik ut!

Sminketrenden «I'm Cold» tar av på TikTok.

VINTERBLEK: Trenden kan sammenlignes med at vi jukser oss til solbrun hud om sommeren. Om vinteren skal vi omfavne det som været naturlig gjør med huden vår. Foto: NTB.
VINTERBLEK: Trenden kan sammenlignes med at vi jukser oss til solbrun hud om sommeren. Om vinteren skal vi omfavne det som været naturlig gjør med huden vår. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Når du trodde du hadde hørt alt... Hvis du er én av dem som går rundt og småfryser hele vinteren, som føler huden ser blek og tørr ut og som føler deg litt uvel i kulden, har vi en gladnyhet til deg: Du er faktisk supertrendy uten at du vet det.

I alle fall hvis vi skal tro den nyeste TikTok-trenden.

Den nye sminketrenden har fått det passende navnet «I'm cold», og handler om å sminke seg så man ser kald og guffen ut.

Å se kald ut har faktisk blitt så populært at #ImColdMakeup har fått over 134 millioner omtaler på TikTok.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Spres i sosiale medier

TikToks nye sminketrend får deg til å se uvel ut, men folk elsker det likevel. Det handler om frostbitte kinn, Rudolf-røde neser og alt som hører med i kunden.

«Kanskje hun ble født i et kaldt klima. Eller kanskje det er Maybelline», skriver Huffpost, som en morsom referanse til Maybelline's «Maybe She's Born With It» -slagord.

Trenden kan sammenlignes med at vi jukser oss til solbrun hud om sommeren, og at vi om vinteren da skal omfavner det som været naturlig gjør med huden vår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer