Julie Strømsvåg:

– Nå handler det om å holde hodet over vannet

Som småbarnsmamma med travel tv-jobb er det en ny opplevelse for Julie Strømsvåg å føle at hun ikke strekker til noen steder.

JULIE STRØMSVÅG: Livet som småbarnsmor er travelt for Julie Strømsvåg, men å jobbe redusert er ikke et alternativ. – Da ville jeg ha gjort en dårligere jobb. Og dét kan vi ikke ha noe av. FOTO: Thomas Qvale
JULIE STRØMSVÅG: Livet som småbarnsmor er travelt for Julie Strømsvåg, men å jobbe redusert er ikke et alternativ. – Da ville jeg ha gjort en dårligere jobb. Og dét kan vi ikke ha noe av. FOTO: Thomas Qvale Vis mer
Publisert

Hun fødte under pandemien. Det ble keiser­snitt og spinalbedøvelse. Og der, ensom og lammet i sykehussengen, kom alt tilbake. Ulykken på jobb for TV 2 i 2009, der de spilte inn en egenreklame for kanalen. Julie hang opp ned i løse luften da hun falt halvannen meter rett ned i gulvet med ryggen først.

Hun kjente ikke beina under seg. Det var brudd i ryggvirvelen, det ble hasteoperasjon. Rett før hun ble lagt i narkose, fikk hun beskjed om at det ikke var sikkert hun kom til å få førligheten tilbake. Et halvt år senere var hun tilbake i jobb, med samme store arbeidstempo, tross sterke smerter i ryggen.

I over ti år holdt Julie Strømsvåg (40) det gående slik, fram til hun fødte Sam i mai 2020, og alt kom tilbake.

– Jeg rakk aldri å bearbeide det. Og TV 2 … Fy ­søren for et nydelig sted å være, med så mange fine ­kolleger. Det er så mange der jeg er så glad i og savner, og som jeg tar med meg i hjertet. Virkelig.

– Men hjemme i mammapermisjon ble det tydelig for meg at jeg trengte avstand for å hele og gro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer