Rihanna

Nå kaster de ikke bare klærne

Superstjernene har skapt ny treningstrend på sosiale medier. Eksperten advarer!

TRENINGSBILDER PÅ SOSIALE MEDIER: Kjendisdamene (og mennene) i Hollywood har skapt en ny trend på sosiale medier - nemlig treningsbilder, og da gjerne av det mer lettkledde og ekstreme slaget.  Foto: All Over Press
TRENINGSBILDER PÅ SOSIALE MEDIER: Kjendisdamene (og mennene) i Hollywood har skapt en ny trend på sosiale medier - nemlig treningsbilder, og da gjerne av det mer lettkledde og ekstreme slaget. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Svært mange av oss er blitt hekta på å følge kjendiser på sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. Og det er særlig bildene vi higer etter å se - for de fleste av stjernene, hvert fall i Hollywood, er ikke akkurat blyge.

Kaster klærne

Skuespillerne Demi Moore og Lisa Rinna var blant de første som kastet klærne for noen år siden, da de la ut undertøysbilder av seg selv på Twitter. Og etter det har det nærmest eksplodert med bilder av lettkledde kjendiskvinner (og menn - merk Justin Bieber) på sosiale medier. Popstjernen Rihanna er kanskje den mest ekstreme, og legger ut bilder av rumper, pupper og lår i hytt og pine, mens artist og skuespiller Miley Cyrus og supermodeller som Miranda Kerr og Heidi Klum følger hakk i hæl. Men det er ikke bare i utlandet at kjendisene viser frem kroppene sine på Twitter og Insta. Her til lands har kunstner Marianne Aulie gjort det flere ganger, mens programleder Helle Vaagland la ut et mye omtalt bilde i fjor, for å vise hvordan kvinnekroppen egentlig ser ut. Se flere illustrasjonsbilder:

LES OGSÅ: Får ros for bruk av Beyonce som modell

Vet du hva en «healthie» er?

Ifølge Daily Mail er det imidlertid ikke rumpe, undertøy - eller strandbilder som er det hotteste akkurat nå.

Hva synes du om den nye treningsbilde-trenden?

Stjernene i Hollywood har nemlig slengt seg på en helt ny trend innen sosiale medier - sexy treningsbilder. Mens det å legge ut bilder av seg selv tidligere har blitt omtalt som å ta en «selfie», omtales dette nye fenomenet som en «healthie».Og bildene, jo de viser da selvfølgelig kjendiskvinner (og menn) som svetter og smiler mens de står opp ned i de merkeligste yogapositurer, løfter vekter kun iført trenings-bh og minishorts, løpende på kritthvite sandstrender i bikini og lignende. Den mest naturlige forklaringen på dette, er jo at stjernene ønsker å vise at de er glad i trening, i god form og opptatt av helse - noe som jo er positivt. Men som Daily Mails journalister påpeker man jo ikke være lettkledd eller opp ned for å få til dette. Si hva du mener om denne nye «bildetrenden» i avstemningen oppe til høyre!Se flere illustrasjonsbilder:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer