Blogg

Nå lenker KK.no til bloggen din

Lenker du til oss, lenker vi til deg.

Foto: Image SourceAll Over Press
Foto: Image SourceAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no (og resten av nettstedene i Aller Internett) har nå inngått en avtale med Twingly.

Du kan få flere lesere

For deg som har din egen blogg, betyr det med andre ord at dersom du lenker til en artikkel på KK.no, lenker vi tilbake til din blogg. Dermed vil du også få flere besøk på bloggen din, som da blir eksponert for KK.no sine cirka 150 000 ukentlige lesere.- Mange av de ivrigste og mest markante bloggerne i Norge er kvinner. Ved å tilby Twingly-tjenesten håper vi på å engasjere flere i debatten knyttet til artiklene våre og at dere beriker artiklene med egne meninger, både via blogg og i forumet, så kjør debatt, sier KK.no-redaktør Ine Thereze Gransæter.

Hva er Twingly?

Twingly er en såkalt pingback-tjeneste. Måten systemet fungerer på, er at du pinger («sier i fra til») Twingly når du har laget et nytt blogginnlegg. Twingly sjekker så hvem du lenker til i blogginnlegget og formidler det videre til det aktuelle nettstedet, slik at den aktuelle siden lenker tilbake til din blogg. Når du pinger Twingly og lenker til en artikkel hos oss, vil artikkelen oppdateres med en lenke tilbake til bloggen din. Lenken finner du under artikkelen, foran artikkelkommentarene.

Slik gjør du

Enkelte bloggeplattformer støtter automatisk Twingly-ping. Blant annet støtter både Wordpress (egen installasjon; ikke wordpress-hostet), Movable Type og Typepad automatisk pinging av Twingly. Alt du trenger å gjøre, er da å legge til http://rpc.twingly.com/ i listen over pingtjenester, som du i Wordpress finner under innstillinger->skriving->oppdateringstjenester.Hvis bloggen din ikke støtter automatisk pinging, kan du lett gjøre det manuelt. Dette kan du gjøre ved å sende lenke til innlegget ditt, til RSS-feeden din eller selve bloggen din på denne siden (der du også finner mer informasjon). Det kan ta opp til en halvtime før den dukker opp på nettstedet du lenker til.Merk deg at Twingly tilstreber å være spamfrie, og at rene spamblogger derfor vil bli fjernet fra våre Twingly-lenker. Vi oppfordrer samtidig våre lesere til å melde fra om upassende innhold ved å bruke utropstegnet ved siden av hvert enkelt blogginnlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer