Kjendis

Nå snakker Fredrik Skavlan om Maria Bonnevies eks

Dette mener talkshowkongen om skuespillerstjernen Mikael Persbrandt.

ÅPENHJERTIG INTERVJU: Fredrik Skavlan forteller om det meste i intervjuet med svenske Café - et intervju som trykkes eksklusivt i KK neste uke. Foto: Pierre Björk/Café
ÅPENHJERTIG INTERVJU: Fredrik Skavlan forteller om det meste i intervjuet med svenske Café - et intervju som trykkes eksklusivt i KK neste uke. Foto: Pierre Björk/Café Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den populære programlederen gjør akkurat som han selv forventer av sine gjester i neste utgave av det svenske herremagasinet Café.

Skavlan svarer helt åpenhjertig på absolutt alle spørsmål fra Sveriges ledende mote- og livsstilsmagasin for menn. Du kan lese hele det eksklusive intervjuet i KKs utgave 8 - som kommer neste uke.

Magasinet Café spør blant annet om forholdet til Maria Bonnevies ekskjæreste Mikael Persbrandt, som hun var sammen med i ti år.

– Jeg forstår ut fra det lille jeg har møtt ham at han er en veldig humoristisk mann og på mange måter en bra person, sier Skavlan.


– Og så er han jo en fantastisk skuespiller.

LES OGSÅ: Slik vil Skavlan helst se kvinnene

Har invitert Persbrandt til Skavlan

Journalisten spør videre om hvorfor Sveriges store macho-skuespiller, Mikael Persbrandt, ikke har vært gjest hos Skavlan.

– Har han vært invitert til programmet?
– Ja, men han har ikke kunnet rent praktisk. Han har vært et navn på våre lister som alle andres, understreker Skavlan.

PENDLERE: Fredrik Skavlan og samboeren Maria Bonnevie pendler begge mellom Oslo og Stockholm. Foto: All Over Press
PENDLERE: Fredrik Skavlan og samboeren Maria Bonnevie pendler begge mellom Oslo og Stockholm. Foto: All Over Press Vis mer

Elsker det hverdagslige livetNorges store talkshowkonge og skuespillerstjernen Maria Bonnevie har vært sammen i mange år og fikk i høst sitt første barn sammen.

Selv har Maria Bonnevie snakket ut til Femina tidligere om hvordan hun før ble dratt mot outsidere, mens hun nå verdsetter vanlige hverdager.

- Da jeg var yngre, oppsøkte og lengtet jeg etter dramatikken, og ble dratt mot mennesker som var litt outsidere. Men nå setter jeg pris på det såkalt vanlige livet, og kan hvile i det. Hvis man er redd for hverdagen, risikerer man å bli alene. Det er jeg glad jeg ikke er, sier hun.

TIDLIGERE SAMBOERE: Skuespillerne Maria Bonnevie og Mikael Persbrandt var samboere i mange år. Foto: All Over Press
TIDLIGERE SAMBOERE: Skuespillerne Maria Bonnevie og Mikael Persbrandt var samboere i mange år. Foto: All Over Press Vis mer

Ble brydd under sending
Forholdet mellom Marias eks, Mikael Persbrandt, og Fredrik Skavlan har vært et tema i norsk og svensk presse tidligere. Da smykkedesigneren Efva Attling begynte å snakke om sin smykkemodell, nettopp Mikael Persbrandt, i Skavlans program for nøyaktig to år siden, ble programlederen i følge seher.no tydelig vippet av pinnen.

- Jeg har booket inn Persbrandt. Han er min Attling-mann. Og det har gått veldig bra, gutter forstår at han ikke er feminin. Han er mandig, sa Attling.

Eh, er det noen menn som kan gå med smykker og noen som ikke kan det?, sa en overrumplet Skavlan før han fortsatte: - Det jeg lurer på, er det sånn at man ikke kan gå med smykker fordi man er for maskulin eller for lite maskulin, sånn at et smykke gjør at man tipper over?

Rett etterpå fikk man på TV-skjermen se at programlederen avbrøt seg selv med å introdusere en ny gjest.

Elsker tryggheten hans

Maria Bonnevie har levd sammen med Fredrik Skavlan siden 2006. Et i aller høyeste grad offentlig par.

Hva var det du falt for hos ham?

– Fredrik er et lyst og levende menneske. Han dømmer ingen andre, men ser likevel virkeligheten klart. Han har lært meg mye om tillit og er nok veldig trygg i seg selv, rett og slett, uttalte Maria Bonnevie


LES OGSÅ: Vinnis eks snakker ut om bruddet

Innrømmer høyt alkoholkonsum

Fredrik Skavlan innrømmer at det finnes mindre kjente sider av ham.

– Mitt alkoholkonsum har vært høyt gjennom hele livet. Jag drikker mer enn gjennomsnittet, tror jeg. Jeg drikker nesten hver dag. Ett til to glass. Vin og iblant en whisky, forteller Skavlan til Cafes Victor Johansson.

Men der drar han grensen.

- Jeg prøvde å røyke marihuana i tenårene, men mitt problem er at jeg ikke kan inhalere. Så jeg klarte ikke å få ned noe jævla marihuana. Vi prøvde å røyke det gjennom en potet for at det skulle få bedre effekt. Men det fungerte selvfølgelig ikke. Så det var ingen suksess. Man får kanskje prøve igjen med medisinsk marihuana når man er gammel og syk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer