Overgangsalder

Naomi Watts kom i overgangsalderen i 30-åra: - Ensom og mislykket

Skuespilleren var endelig klar for å stifte en familie da hun fikk den nedslående beskjeden.

OVERGANGSALDER: Skuespiller Naomi Watts var bare 36 år da hun fikk vite at hun nærmet seg overgangsalderen. Foto: Lisa OConnor/AFF-USA / NTB Scanpix.
OVERGANGSALDER: Skuespiller Naomi Watts var bare 36 år da hun fikk vite at hun nærmet seg overgangsalderen. Foto: Lisa OConnor/AFF-USA / NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

- Humørsvingninger, nattesvette og migrene... Jeg følte jeg var ute av kontroll, sier skuespiller Naomi Watts (54) til Hello.

Watts, som blant annet er kjent fra filmene «King Kong» og «Birdman», åpnet seg nylig om hvordan det var å gjennomgå overgangsalderen allerede som 36-åring.

- Det var ikke lett, spesielt i en tid hvor det var så lite informasjon om det, sier hun til magasinet, og forteller at hun trolig hadde hatt en mye lettere overgang om tema ble mer snakket om.

- Jeg var del av en syklus som måtte brytes. Det var mangel på åpen samtale og ressurser som kan hjelpe kvinner navigere forandringene vi går gjennom, fortsetter hun.

- Fullstendig panikk

I et innlegg publisert på Instagram i fjor, skriver Watts at hun var i slutten av 30 åra, og endelig klar for å starte en familie, da hun fikk vite at hun nærmet seg overgangsalderen (menopause).

- Det føltes som en frontkollisjon med en lastebil, skrev hun.

Til People uttalte skuespilleren tidligere at hun fikk fullstendig panikk, følte seg ensom og mislykket.

- Jeg friket ut, sa hun.

Watts rakk heldigvis å få to barn før overgangsalderen, og er i dag mor til to sønner som hun har sammen med ekskjæresten, den amerikanske skuespilleren, Liev Schreiber. De ble sammen i 2005, men gikk fra hverandre høsten 2016, skrev KK om tidligere.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer