Eivind Hellstrøm og Anita Rennan

– Når du kjenner av hele ditt hjerte at dette er så riktig, så kan du ikke bare la det gå

Nei, det var ikke maten Anita Rennan falt for hos Eyvind Hellstrøm.

HELLSTRØM: Eyvind og Anita har vært samboere i fem år. Høsten 2020 er paret aktuell med boken kokeboken «Hellstrøms Hemmeligheter». FOTO: Astrid Waller
HELLSTRØM: Eyvind og Anita har vært samboere i fem år. Høsten 2020 er paret aktuell med boken kokeboken «Hellstrøms Hemmeligheter». FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En hverdag på jobben kan plutselig bli til magi. Rutineoppgaver kan begynne å glitre i kantene og blusse opp i stjerneglans. Det var det som skjedde med Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm. Begge jobbet med TV-produksjonen der Eyvind ryddet opp i kjøleskapet til folk. Fylke etter fylke spiste produksjonsteamet seg gjennom pølser og bobilmat, og det hele var lysår unna Michelinstjerner. Men så var det gryende vennskapet mellom Eyvind og Anita, som etterhvert skulle bli til kjærlighet.

– «Hellstrøm rydder opp» var artig, det. Men det ble jo mye mer interessant da Anita kom inn i bildet, bemerker Eyvind Hellstrøm (71) og ser bort på kjæresten:

– Du ga jo livet mer spenning, og hverdagen ble ikke lenger bare jobb og slit.

– Men vi jobbet jo sammen noen år før det ble til noe større og finere, påpeker Anita Rennan (40).

Eyvind nikker.

– Ja, absolutt. Men jeg hadde et godt øye til deg lenge.

Spre varme

Eyvind og Anita har vært samboere i fem år. Høsten 2020 er paret aktuell med boken kokeboken «Hellstrøms Hemmeligheter», med måltider de mener alle kan klare. Eyvind står for de fleste av oppskriftene, og Anita, som er utdannet grafisk designer, har tatt bilder som får munnen til å løpe i vann. Faktisk er det deres tredje bok. De to tidligere er et resultat av eksotiske reiser, og restaurantbesøk i Paris som har vært så gode at de bare har måttet dele dem med andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer