Britney Spears sønner

– Når hun er bedre mentalt, har jeg lyst til å treffe henne igjen

Britney Spears sønner snakker ut om forholdet til moren i ny dokumentar.

BRITNEYS SØNNER: I en dokumentar på ITV, regissert av Dahne Barak (i midten) forteller Britney Spears sønner Jayden og Preston om forholdet til moren. FOTO: Faksimile Dailymail/@Erbil Gunsati/ITV
BRITNEYS SØNNER: I en dokumentar på ITV, regissert av Dahne Barak (i midten) forteller Britney Spears sønner Jayden og Preston om forholdet til moren. FOTO: Faksimile Dailymail/@Erbil Gunsati/ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2022 feirer popstjerne Britney Spears (40) at det er ett år siden vergemålet hun har vært underlagt i 13 år, er opphevet.

Britney har markert friheten blant annet ved å dele en rekke lettekledde bilder og videoer, forlovet seg, fått seg hund og ikke minst – giftet seg.

40-åringen kom også med en gledelig avsløring til fansen: første gang siden 2016, har hun gitt ut ny musikk. Låten Hold me closer har hun spilt in sammen med Elton John.

«Det kommer bare til å ta mye tid og krefter»

Men også andre nyheter skaper overskrifter, denne gang i regi av Britneys to sønner Jayden og Preston. I en dokumentar, som har premiere 3. september 2022, skal de to sønnene hennes ifølge Daily Mail åpne seg om forholdet til moren.

Og skal vi tro avisen er det en komplisert forhold til moren de to forteller om:

Preston (16) og Jayden (15) er Britneys sønner fra ekteskapet med danseren Kevin Federline. Etter skilsmissen i 2006 fikk Britney et mye omtalt sammenbrudd. Foreldreretten tilfalt Federline, men etter at Britney ble underlagt vergemål i 2008, var guttene delvis hos henne. Etter 2016 skal Federline ha hatt sønnene 70 prosent av tiden, men ifølge Dailymail skal guttene etter hvert ha sluttet å besøke moren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer