Britney Spears sønner

– Når hun er bedre mentalt, har jeg lyst til å treffe henne igjen

Britney Spears sønner snakker ut om forholdet til moren i ny dokumentar.

BRITNEYS SØNNER: I en dokumentar på ITV, regissert av Dahne Barak (i midten) forteller Britney Spears sønner Jayden og Preston om forholdet til moren. FOTO: Faksimile Dailymail/@Erbil Gunsati/ITV
BRITNEYS SØNNER: I en dokumentar på ITV, regissert av Dahne Barak (i midten) forteller Britney Spears sønner Jayden og Preston om forholdet til moren. FOTO: Faksimile Dailymail/@Erbil Gunsati/ITV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2022 feirer popstjerne Britney Spears (40) at det er ett år siden vergemålet hun har vært underlagt i 13 år, er opphevet.

Britney har markert friheten blant annet ved å dele en rekke lettekledde bilder og videoer, forlovet seg, fått seg hund og ikke minst – giftet seg.

40-åringen kom også med en gledelig avsløring til fansen: første gang siden 2016, har hun gitt ut ny musikk. Låten Hold me closer har hun spilt in sammen med Elton John.

«Det kommer bare til å ta mye tid og krefter»

Men også andre nyheter skaper overskrifter, denne gang i regi av Britneys to sønner Jayden og Preston. I en dokumentar, som har premiere 3. september 2022, skal de to sønnene hennes ifølge Daily Mail åpne seg om forholdet til moren.

BEDRE TIDER: Britney Spears og sønnene Preston og Jayden på premiere av Smurfefilmen i 2013. FOTO: Matt Baron/BEI/REX/NTB
BEDRE TIDER: Britney Spears og sønnene Preston og Jayden på premiere av Smurfefilmen i 2013. FOTO: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

Og skal vi tro avisen er det en komplisert forhold til moren de to forteller om:

Preston (16) og Jayden (15) er Britneys sønner fra ekteskapet med danseren Kevin Federline. Etter skilsmissen i 2006 fikk Britney et mye omtalt sammenbrudd. Foreldreretten tilfalt Federline, men etter at Britney ble underlagt vergemål i 2008, var guttene delvis hos henne. Etter 2016 skal Federline ha hatt sønnene 70 prosent av tiden, men ifølge Dailymail skal guttene etter hvert ha sluttet å besøke moren.

I dokumentaren som er laget av regissør Daphne Barak, forteller sønnene sin versjon av forholdet til moren. Jayden, som er yngst, er den som oftest tar ordet, og ifølge Daily Mail understreker han at det «ikke er noe hat». Samtidig innrømmer han at det vil ta mye tid å reparerer forholdet til moren:

«Jeg tror 100 prosent at det kan repareres. Det kommer bare til å ta mye tid og krefter. Jeg vil bare at hun skal få det bedre mentalt. Når hun er bedre har jeg veldig lyst til å treffe henne igjen».

Ifølge avisen fortsette han, direkte til moren:

«Jeg er veldig glad i deg og ønsker deg alt det beste. Kanskje en dag kan vi sette oss ned og snakke sammen igjen».

Britney la omtrent på samme tid ut et innlegg på Instagram der hun henvender seg til sønnene og sier at hun er glad i dem, og at hun er lei seg for at hun ikke har levd opp til forventningene som mor - og at også hun en dag håper at de kan snakke sammen.

Kom ikke i morens bryllup

Britney giftet seg i 2022 med det amerikansk-iranske modellen Sam Ashgari. I bryllupet kom kjendisvenner som Selena Gomez, Madonna og Drew Barrymore. I kommentarfeltet på Britneys Instagram har ektemannen iblant blitt kalt lykkejeger, og flere har stilt spørsmål ved hans motiver.

Britneys sønner var ikke gjester i bryllupet, noe sønnen Jayden kommenterer slik, ifølge Daily Mail:

«Akkurat da var det ikke et bra tidspunkt å dra. Jeg sier ikke at jeg ikke er glad på hennes vegne. Jeg er veldig glad på deres vegne, men hun inviterte ikke hele familien, og om det bare skulle vært meg og Preston, så ser jeg ikke helt hvordan situasjonen ville endt godt.

Dokumentaren har premiere på ITV 2. september 2022.

Kilde: Daily Mail

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer