Død

- Når kommer pappa hjem igjen til oss?

Marianne (30) mistet sin beste venn, kjæreste og faren til tvillingene Mia og Kaia. Og hun var gravid på nytt.

SORG OG SAVN: – Jan Inge var bestevennen min, det var oss to, sier Marianne Moen, som ble alene med tre barn da mannen døde. Foto: Geir Dokken
SORG OG SAVN: – Jan Inge var bestevennen min, det var oss to, sier Marianne Moen, som ble alene med tre barn da mannen døde. Foto: Geir Dokken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Torsdag 5. september 2013. Marianne pakker ut i leiligheten hun og samboeren Jan Inge overtok for fem dager siden.

Tvillingdøtrene er hos svigermor. I magen hennes ligger en liten tass som hun og samboeren har visst om noen få uker. 

Telefonen ringer. Det er svigermor Mona som er bekymret for Jan Inge. Det har vært en alvorlig bilulykke i nærheten, og hun har prøvd å få tak i sønnen flere ganger, men han svarer ikke på telefonen.

Marianne går inn på nettsiden til lokalavisa. Ser bildet av den søndersmadrede bilen i grøfta. Den er kliss lik bilen til Jan Inge. «Nei, nei, nei!» tenker hun. «Det kan ikke være ham!» 

LES OGSÅ: - Plutselig kan jeg kjenne på et enda råere aspekt av sorgen

- Kommer pappa hjem igjen?

To år senere. Treåringene Mia og Kaia herjer med hverandre på stuegulvet. Mia prøver å klatre opp på bordet. Hun snur seg mot moren og smiler lurt. Smilehullene hun har arvet etter pappa åpenbarer seg på kjakene. I sofaen sitter Marianne Moen (30) med minstemann Jan Remi (18 md.) på fanget. De to storesøstrene elsker å hjelpe til med lillebror. De gir ham mat og henter bleier. Det er godt å se for mamma. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer